REKLAMI GEÇ

Şevik: “Türkeş’in adını siyasi malzeme yaptırmayız”

Şevik: “Türkeş’in adını siyasi malzeme yaptırmayız”

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, MHP Lideri merhum Alparslan Türkeş’in adının parka verilmesiyle ilgili kararın ertelendiği yönündeki iddialara sert çıktı. Başkan Şevik, “Türkeş’in adını siyasi malzeme yaptırmayız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Kasım 2019 Pazartesi, 16:29

Buldan Belediye Meclisi’nde görüşülen MHP Lideri Alparslan Türkeş’in adının ilçede bir parka veya bulvara verilmesiyle ilgili basında çıkan haberlerle ilgili açıklama yapan Başkan Mustafa Şevik, “Alparslan Türkeş Ülkücü Hareketin lideri ve MHP’nin kurucusudur. Alparslan Türkeş’in adını Buldan’da yaşatmayı kendimize görev biliriz” dedi.

Türkeş’in, MHP lideri olarak bu ülkeye önemli hizmetleri olmuş, adını Türk siyasi tarihine yazdırmış bir isim olduğunu anlatan Şevik, “Türkeş’in adının siyasi malzeme olarak kullanılmasını asla müsaade etmeyiz. Türkeş’in adının Buldan’da yaşatılmasıyla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Gündemimizde olan bir konuyu, Meclis’e taşıyan meclis üyemiz Mehmet Tuğrul’a teşekkür ederiz. Belediye olarak Alparslan Türkeş’in adına yaraşır bir park projemiz var. Parkımız tamamlandığında, AK Parti, MHP, CHP, DP ve İYİ partili üyelerimizin ortak imzasını taşıyan teklifi yeniden meclis gündemimize almak istiyoruz. Meclis’te parti ayrımı gözetmeksizin, oy birliğiyle Alparslan Türkeş’in adının parkta yaşatılması bizleri daha çok memnun edecektir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı