REKLAMI GEÇ

Buldan Belediyesi 2020 faaliyetine onay

Buldan Belediyesi 2020 faaliyetine onay

Belediye Başkanı Mustafa Şevik başkanlığında toplanan Meclis üyeleri, Buldan Belediyesi’nin 2020 yılı faaliyet raporunu görüştü. Faaliyet raporu oy çokluğu ile kabul edilirken, iki yıl için görev yapacak olan encümen üyeleri, meclis birinci ve ikinci başkan vekili ile kâtip üyeleri gizli oyla belirlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Nisan 2021 Cuma, 17:27

Buldan Belediyesi nisan ayı meclis toplantısını tamamladı. Belediye Başkanı Mustafa Şevik başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, 16 gündem maddesinden 11’i görüşülerek karara bağlandı, 5’i ilgili komisyonlara havale edildi.

MECLİSTE SEÇİM VARDI
Buldan Belediyesi Meclis Başkanlık Divanında ve Encümen Üyeliğinde görev süresi dolan üyelerin yerlerine yeni üye seçimi yapıldı. Gizli oylama neticesinde, Katip üyeliğine Aysel Mutsak, Ali Demirlioğlu, Meclis Birinci Başkan Vekilliğine Aysel Mustak, ikinci başkan vekilliğine Mehmet Köklü, Encümen Üyeliğine ise Mustafa Mustak, Musa Çetinel seçildi.

FAALİYET RAPORU OY ÇOKLUĞU İLE MECLİSTEN GEÇTİ
Denetim Komisyonu üyelerinin hazırladığı 2020 yılı denetim raporunu Komisyon başkanı Mustafa Mustak okuyarak meclis üyelerini bilgilendirmesinin ardından Buldan Belediyesi’nin 2020 yılı faaliyet raporu oylandı. Faaliyet raporunun oylanması sırasında yerini 1. Başkan vekili Aysel Mustak’a bırakan Başkan Şevik, “Kısıtlı imkanlarımız ve pandemi sürecine rağmen Buldan için güzel hizmetler yaptık. Ben inanıyorum ki, 2021 yılı Belediye hizmetleri açısından daha da güzel olacak. Başta meclis üyelerimiz ve belediye birim müdürleri olmak üzere tüm personelimize teşekkür ederim” dedi.

Toplantıda alınan kararların Buldan’a hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Şevik, mecliste yeni görev alan üyelere başarılar diledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı