REKLAMI GEÇ

Buldan Belediyesi ekipleri pazar yeri denetiminde

Buldan Belediyesi ekipleri pazar yeri denetiminde

Buldan Belediyesi Veteriner Hekimi Hayal İnci ve Zabıta Müdürlüğü Ekiplerince, perşembe günleri kurulan semt pazarında açıkta satılan gıda ürünleri denetlendi. Denetimlerde, esnaf ile vatandaşlara maske dağıtılarak, hijyen, maske ve sosyal mesafe konusunda alınması gereken tedbirlere ilişkin uyarılarda bulunuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Ekim 2020 Perşembe, 14:58

Buldan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Veteriner Hekim Hayal İnci ile birlikte, halkın daha sağlıklı ve güvenilir gıda tüketmesi amacıyla perşembe pazarında denetim gerçekleştirdi.

Özellikle, süt ve süt ürünleri ile hayvansal gıdaların satışının yapıldığı peynir pazarı ve her hafta perşembe günleri kurulan balık pazarında denetimlerini artıran ekipler, gıdaların saklama koşulları, temizlik, ürünlerin son kullanma tarihlerini denetledi. Ekipler tarafından, açıkta gıda satışı yapan esnaflar, yönetmelik gereğince uymaları gereken kurallar hakkında bilgilendirildi.

Ayrıca, Kovid-19 Salgınına karşı esnaf ve vatandaşları bilgilendiren ekipler, hijyen, maske ve sosyal mesafe konusunda alınması gereken tedbirlere ilişkin uyarılarda bulunarak, maske dağıttı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı