REKLAMI GEÇ

Buldan Belediyesi personeline yangın eğitimi

Buldan Belediyesi personeline yangın eğitimi

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından, Buldan Belediyesi personeline temel yangın eğitimi verildi. Eğitimde yangına müdahale başta olmak üzere kurtarma ve ilkyardım yöntemleri anlatıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Şubat 2020 Salı, 11:57

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, İş Güvenliği Yasası kapsamında Buldan Belediyesi personeline temel yangın eğitimi verdi.

İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitim Amiri Harun Bahar ve İtfaiye Eğitim Çavuşu Samet Karateke tarafından Buldan Belediyesi Meclis Salonu’nda verilen eğitime çok sayıda belediye personeli katıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Eğitim Amiri Harun Bahar, İş Güvenliği Yasası gereğince kamu kurumları da dahil özel sektörlerde de iş güvenliği ile ilgili eğitimlerin verildiğini belirtti.

Bahar, acil durum öncesi ve sonrası için hazırlıklı olmak gerektiğini ve acil eylem planı olması gerektiğinin altını çizdi.

Başta yangın olmak üzere, kurtarma, ilk yardım, yönlendirme ve yangın söndürme gibi konularda eğitim alan Buldan Belediyesi personeli, olası bir olumsuzluk halinde olaylara daha kolay müdahale edebilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı