REKLAMI GEÇ

Buldan Belediyesi’nden esnafa maske

Buldan Belediyesi’nden esnafa maske

Buldan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ekipleri korona virüs tedbirleri kapsamında esnafa ve vatandaşlara maske dağıttı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Mayıs 2020 Cuma, 12:02

Buldan Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüse karşı toplu yaşam alanlarındaki dezenfekte ve denetim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Belediye Zabıta ekipleri, fırın, lokanta, market ve pazar yerindeki esnafı denetledi. Sosyal mesafe, etiket kontrollerinin yanı sıra ateş ölçümlerini de gerçekleştiren ekipler, esnaf ve vatandaşlara maske dağıttı.

Esnaf ve vatandaşlar maske dağıtımı ve korona virüsle mücadele çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Belediye Başkanı Mustafa Şevik, kurallara uyarak çalışmalara destek olan Buldanlılara teşekkür etti.

Başkan Şevik, “Üzülerek belirtmeliyim ki, Buldan’da da korona virüs vakaları mevcut. Bizler, kaymakamlığımız, belediyemiz, kurumlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımızla tüm önlem ve çalışmaları 7/24 esasına dayalı olarak gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Ekiplerimiz, vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu market, pazaryeri, kamu binalarında dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte market ve pazaryerlerinde denetimlerimiz arttı. Etiket vefiyat kontrollerinin yanı sıra sosyal mesafenin korunması konusunda da vatandaşlarımız uyarılmaktadır. Esnafın ateş ölçümleri gerçekleştiren ekiplerimiz, esnaf ve vatandaşlarımıza maske dağıtarak, vatandaşlarımız korona virüs salgınından nasıl korunma yöntemleri anlatılarak bilgilendiriliyor” dedi.

“REHAVETE KAPILMAK YOK”
Türkiye genelinde koronavirüs vaka sayılarındaki düşüş sevindirse de rehavete kapılmadan mücadeleye devam ettiklerini belirten Şevik, “İlçe genelinde tüm önlemlerimiz devam ederken vatandaşlarımızdan ricamız, zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamaları ve sosyal mesafeyi sağlamaları konusunda özen göstermeleri” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı