REKLAMI GEÇ

Buldan’dan öğrencilere “Hoş geldin” hediyesi

Buldan’dan öğrencilere “Hoş geldin” hediyesi

Pamukkale Üniversitesi Buldan Meslek Yüksek Okulu, 2019-2020 Akademik Açılışını törenle gerçekleştirdi. Törende, Buldan Belediyesi MYO’ya yeni kayıt yaptıran 250’ye yakın öğrenci için hazırladığı “İlçemize Hoş geldin” hediyesi verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Eylül 2019 Perşembe, 15:18

PAÜ Buldan MYO’da düzenlenen 2019-2020 Akademik Yıl Açılış törenine, Buldan Kaymakamı Murat Sarı, Belediye Başkan Vekili Musa Çetinel, MYO Müdürü Prof.Dr. İsmail Ceviş ile akademik personel ve öğrenciler katıldı.
2019-2020 öğretim yılında MYO’nun Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Dış Ticaret, Bankacılık ve Sigortacılık, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Moda Tasarımı, Mimari Restorasyon programlarında, yeni kayıtlarla birlikte 900’ün üzerinde öğrenci mesleki eğitimlerine devam edecek.

Törende öğrencilere seslenen Kaymakam Murat Sarı, Buldan’ın tam bir öğrenci kenti olduğunu belirterek, “Buldan’da bulunmanız sizin için hem avantaj hem de dezavantaj. Avantaj; çünkü Buldan’da samimi sıcak ilişkiler kurabileceğiniz bir ilçe. Ayrıca, tarihi, tarımı, kültürü ve doğal güzellikleri ile Denizli’nin güzel ilçelerinden birinde eğitim alma imkanı bulmuş olacaksınız. Dezavantaj, çünkü her öğrenci büyük illerde, üniversite eğitimini tamamlamak ister. Ama bu dezavantajı sizler avantaja dönüştürebilirsiniz. Sosyal tecrübe edinebileceğiniz ortamlar yaratmak da sizin elinizde. Buldan MYO her geçen gün eğitim kalitesini artıran bir okulumuz. Bu konuda bizler de elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Sizler de rahatlıkla bizlere ulaşabilirsiniz” dedi.

MYO Müdürü Prof.Dr. İsmail Ceviş ise, “Üniversite tercihi hayatınızın bundan sonraki kısmını derinden etkileyecek en önemli seçimlerden birisi. Meslek Yüksekokulları verdiği mesleki öğretimle mezunlara daha kısa sürede iş bulma olanağı sağladığı için son yıllarda özellikle tercih edilir duruma gelmiştir” dedi.

BAŞARI BELGELERİNİ ALDILAR

Buldan MYO’dan birincilikle mezun olan Moda Tasarım Bölümü öğrencisi Dilek Polat, okul ikincisi Ayşegül Aslan ile okul 3.sü Didem Torul’a başarı belgeleri verildi. Yaş Kütüğü adını yazan Gaziantepli Dilek Polat, okula yeni başlayan arkadaşlarına, Buldan’ın güzel bir ilçe olduğunu vurgulayarak başarılar diledi.

BULDAN BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE “HOŞ GELDİN” JESTİ

Buldan Belediyesi’nin törende yöresel el dokuması ürünlerden hazırladığı “Hoş Geldin” hediye paketlerini öğrencilere Başkan Vekili Musa Çetinel verdi. 2019-2020 Akademik yıl Açılış töreni, aşire ikramı ile sona erdi.

.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı