REKLAMI GEÇ

Buldan Belediyesi’nin faaliyet raporu kabul edildi

Buldan Belediyesi’nin faaliyet raporu kabul edildi

Buldan Belediye Meclisi, nisan ayı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Buldan Belediyesi 2021 yılı Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Nisan 2022 Cumartesi, 10:54

Buldan Belediye Meclisi’nin nisan ayı toplantısını Belediye Başkanı Mustafa Şevik başkanlık etti. Meclis toplantısında Buldan Belediyesi’nin 2021 yılına ait faaliyet raporu görüşüldü.

Başkan Şevik meclis yönetimini Buldan Belediyesi 2021 yılı Faaliyet Raporu’nun görüşülmesi için Meclis Başkan Vekili Aysel Mustak’a bıraktı.

2021 yılı faaliyetleriyle ilgili değerlendirmeler yapan Başkan Şevik, pandemiye rağmen çok güzel çalışmalara imza attıklarını belirterek, “2022 ve 2023 yılları bizim için daha aktif dönem olacak. İlçemizi güzelleştirmek ve insanların hayatını kolaylaştırmak için elimizden gelini yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Belediye olarak ilçe turizmini geliştirmek için gerçekleştirdiğimiz sokak sağlıklaştırması ve restorasyon uygulamaları başta olmak üzere pek çok alanda önemli çalışmalara imza attık. Çalışmalarımızı, Belediye Meclisi’nde genellik oy birliği ile alınan kararlarla gerçekleştirdik. O nedenle sizlere çok teşekkür ederim” dedi.

Faaliyet raporu, oy çokluğu ile kabul edildi.

Toplantıda Buldan Belediyesi Encümeni kapalı oylama ile belirlendi.
Musa Çetinel ile Mustafa Mustak Encümen üyeliğine seçildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı