REKLAMI GEÇ

Buldan Gençlik Merkezi gün sayıyor

Buldan Gençlik Merkezi gün sayıyor

Buldan Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl ihalesi yapılarak inşaatına başlanan Gençlik Merkezi’nde son aşamaya gelindi, hizmete girmeye hazırlanıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Ağustos 2022 Pazartesi, 16:37

Buldan Belediyesinin, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile imzaladığı protokol kapsamında, geçtiğimiz yıl ihale edilerek Cumhuriyet Mahallesi Buldan Stadı’nın yanında inşaatına başlanan Gençlik Merkezi’nde son aşamaya gelindi.

Belediye Başkanı Mustafa Şevik, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Mustafa Mustak, MHP İlçe Başkanı İbrahim Aksüt, BBP Partisi İlçe Başkanı Fevzi Mercan, Belediye Fen İşleri Müdürü Adil Cabaroğlu ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü teknik personeli ile birlikte gençlik merkezinde incelemelerde bulundu, yüklenici firma yetkilisi Veli Sarıoğlu’ndan bilgi aldılar.

TESİSİN GEÇİCİ KABULÜ YAPILDI
Buldanlı gençlerin zaman geçirebilecekleri, sosyal ve kültürel faaliyette bulunabilecekleri Gençlik Merkezi’nin Buldan Belediyesine geçici kabulünün yapıldığını açıklayan Başkan Şevik, “Buldan Gençlik Merkezi, gençlerin eğitimine katkı sağlayacak olan müzik, dans ve folklor, resim, sanat, bilgisayar salonu ve kütüphane olmak üzere gençliğe yönelik birçok branşı kapsayacak şekilde hizmet edecek. Geçici kabulü yapılan Gençlik Merkezi’nin eksiklikleri belediyemiz tarafından giderilerek Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne devredilerek hizmete girecek” dedi.

Cumhuriyet Mahallesi’nde 470 metrekarelik alana tek katlı olarak inşa edilen Gençlik Merkezi’nin Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından finanse edildiğini belirten Başkan Şevik, inşaatın protokolde taahhüt edilen süre içerisinde geçici kabulünün yapıldığını belirtti. Aynı hassasiyetle Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne devredilerek hizmete gireceğinin altını çizen Başkan Şevik, “Gençlik Merkezi Buldan’ımıza, gençlerimize hayırlı olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı