REKLAMI GEÇ

Buldan gençlik merkezi için protokol imzaladı

Buldan gençlik merkezi için protokol imzaladı

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Ankara’da yaptığı görüşmeler sonrasında ilçeye kazandırdığı gençlik merkezi ihalesini alan Sarıoğlu İnşaat ile protokol imzaladı. Protokol kapsamında 2 milyon 100 bin TL’ye mal olacak gençlik merkezi, bir yıl içerisinde tamamlanarak Buldanlıların hizmetine sunulacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Aralık 2021 Salı, 10:18

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in, Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet M. Kasapoğlu ile imzaladığı protokol kapsamında ilçeye kazandırılan spor yatırımlarından biri olan gençlik merkezi ihalesi tamamlandı.

İhaleyi alan Buldanlı Sarıoğlu İnşaat’ın sahibi Veli Sarıoğlu ile protokol imzalayan Başkan Şevik, “Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Mehmet M. Kasapoğlu ile imzaladığımız spor yatırımları protokolü kapsamında, Buldan ve Yenicekent stadyumlarının yenilenmesi işi ile 5 adet halı saha, 5 adet basketbol sahası ihalesi belediyemiz tarafından yapılarak inşaatı devam etmektedir. Bugün de gençlik merkezi ihalesini alan Sarıoğlu İnşaat ile protokol imzaladık. Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından finanse edilen Gençlik Merkezi inşaatı en kısa süre başlanacak ve 1 yıl içerisinde tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Protokolde taahhüt ettikleri süre içerisinde Gençlik Merkez inşaatının tamamlanacağını söyleyen Veli Sarıoğlu, “Gençlik Merkezi şimdiden Buldan’a hayırlı olsun” diye konuştu.

Başkan Şevik ile Veli Sarıoğlu arasında imzalanan protokole göre Cumhuriyet Mahallesi’de 470 metrekarelik alana inşaat edilecek olan tek katlı Gençlik Merkezi, teknik oda, müzik atölyesi, kitap kafe, inovasyon odası, gibi bölümlerden oluşacak. Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından finanse edilen Gençlik Merkezi, 2 milyon 100 bin TL’ye mal olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı