REKLAMI GEÇ

Buldan Kent Konseyi’ne uluslararası ödül

Buldan Kent Konseyi’ne uluslararası ödül

Buldan Kent Konseyi’nden uluslar arası başarı. Kent konseylerine yönelik “En İyi Uygulamalar” konulu yarışmada, Buldan Kent Konseyi “Kentte İyi Yönetişim” kategorisinde, “Hayalimdeki Buldan” projesiyle “özel ödül”e layık görüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Nisan 2016 Perşembe, 16:26

İstanbul’da, Aydın Üniversitesi Türkiye Araştırmalar Merkezi, Dünya Yerel Yönetim ve Demokrasi Akademisi Vakfı (WALD), Avrasya Üniversiteler Birliği (EURAS), Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA), UNESCO Kültürel Diplomasi Yönetişim ve Eğitim Kürsüsü işbirliğiyle düzenlenen”Uluslar arası kent Konseyleri ve Kentler Kongresi” başladı.

ÇOCUKLARIN HAYALİ BULDAN’A KAZANDIRDI
Kongrenin tematik çalıştay bölümünde, kent konseylerine yönelik altı kategoride “En İyi Uygulama Yarışması” da gerçekleştirildi. Buldan Kent Konseyi, “Hayalimdeki Buldan” isimli projesiyle Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı’nın (UCLG-MEWA) özel ödülüne layık görüldü.

SALMAN: ÖDÜL KOLEKTİF ÇALIŞMANIN ÜRÜNÜ
İstanbul’daki törende ödülü Ruşen Keleş’in elinden alan Buldan Kent Konseyi Başkanı Meryem Salman, yaşadıkları sevinci “Buldan’da sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşları ile Kent Konseyimiz kolektif bir çalışma sergiledi. Çocuklarımızın hayal ettiklerini projeye dönüştürdük. O projemiz de uluslar arası bir organizasyonda ödül kazandı” dedi.

denizli-buldan-kentte-iyi-yonetim-odulu-1

Salman, Çocuk Meclisi üyelerine, Buldanlı çocuklara, Kent Konseyi Sekreteri Çiğdem Nalbant Kordon, projeyi yazan Fulya Uysal, Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri Ayhan Emirdağ, Beraat Emirdağ, Öznur Duman Tuncay ve Mustafa Zorlu’ya teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı