REKLAMI GEÇ

Buldan Kültür Merkezi’ne kavuşuyor

Buldan Kültür Merkezi’ne kavuşuyor

Buldan, tiyatrodan bağlamaya farklı branşlarda kurslar ile aktivitelerin düzenlenebileceği bir kültür merkezine kavuşuyor.

Engin Ünal / DENİZLİHABER / 22 Kasım 2015 Pazar, 15:09

Buldan’ın CHP’li Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, ilçeye kültür merkezi kazandırmak için kolları sıvadı. İlçenin Gölbaşı Mahallesi’ndeki yapı yeniden ele alınarak, kültürel etkinliklerin ve çeşitli kursların düzenlenebileceği şekilde düzenleniyor.

buldan_kultur_merkezi-ic

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, sadece belediye hizmetlerini yerine getirmekle yükümlü olmadıklarını, aynı zamanda kültürel alanda da farklılık yaratmaya çalıştıklarını, Gölbaşı Mahallesi’ndeki yapının bu amaçla kullanılacağını söyledi.

Binanın iç düzenlemesinde sona gelindiğini ifade eden Gülbay, “Burada tiyatro, halk oyunları, bağlama ve benzeri kursları verilecek. Tiyatro oyunları sahnelecek, birçok kültürel etkinliğe ev sahipliği yapacak. Burası Buldanlıları keyifle gelecekleri, kültürel faaliyetlerle zaan geçirecekleri güzel bir merkez olacak” dedi.

Bu arada Buldan Belediyesi Kültür Merkezi’nde tiyatro sanatçısı Tahsin Önal yönetiminde tiyatro kursları başladı. Kursa değişik yaş gruplarından öğrenciler katılıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı