REKLAMI GEÇ

Buldan pazarı geçici süreliğine kapatıldı

Buldan pazarı geçici süreliğine kapatıldı

Koronavirüs tedbirleri kapmasında Buldan’da Perşembe ve Cuma günleri kurulan pazar geçici süreliğine kapatıldı. Buldanlı vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için 15 esnaf, Zabıta Müdürlüğü’nün belirlediği yerlerde haftanın 7 günü tezgah açacak. Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik risk grubunda olan vatandaşların günlük alışveriş ihtiyaçları için ekiplerin hazır olduğunu belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Nisan 2020 Salı, 15:05

Buldan’da koronavirüs önlemleri devam ediyor. Önlemler kapmasında ilçenin en kalabalık yerlerinden olan pazaryerlerinin kapatılmasına karar verildi.

Her hafta Perşembe günü kurulan Buldan Pazarı ve Cuma günleri kurulan Yenicekent Pazarı koronavirüs tedbirleri kapmasında geçici süreliğine kapatıldı.

15 esnaf, Zabıta Müdürlüğü’nün belirlediği noktalarda haftanın 7 günün Buldanlı vatandaşlar için tezgah açacak. Tezgah açılan noktalarda, iki tezgah arasında en az 30-50 metre mesafe olacak.

“EVDE KAL BULDAN”

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik salgın nedeniyle risk grubunda olan 65 yaş üstü ve 20 yaş alyında olan vatandaşları evlerinden çıkmaması her herhangi bir ihtiyaçlarında, Vefa Grubuna,431 30 01, 112, 155 ve 156 numaralı telefonlardan ulaşabileceklerini söyledi. Başkan Şevik: “Buldan’da ikamet eden ve Korona virüs tedbirleri nedeniyle evlerinden çıkamaya risk grubunda olan vatandaşlarımızın günlük alışveriş ve ihtiyaçlarına yardım etmek için ekiplerimiz her daim hazır. Evde kal Buldan” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı