REKLAMI GEÇ

Buldan’da 13 mahalle sosyal tesisine kavuşuyor

Buldan’da 13 mahalle sosyal tesisine kavuşuyor

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in mahallelerde başlattığı hizmet atağı sürüyor. “Her mahalleye bir sosyal tesis” sloganıyla yola çıkan Başkan Şevik, 13 mahallede vatandaşların düğün, dua ve mevlit etkinliklerinde kullanabilecekleri sosyal tesis inşaatının devam ettiğini açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ekim 2022 Perşembe, 11:23

Buldan’da “Her mahalleye bir sosyal tesis” sloganıyla yola çıkan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Vatandaşların talepleri ve rahat bir yaşam alanı oluşturmak adına 13 mahallede başlattığı sosyal tesis inşaatı devam ediyor.

“SÖZ VERDİK YAPIYORUZ”
Başkan Şevik, Yerel Seçimlerde verdiği bir sözleri bir bir yerine getirerek Buldan’ın 13 mahallesinde inşaatı devam eden sosyal tesislerin yakında tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını açıkladı. Türlübey, Beyler, Dımbazlar, Körtepe, Kaşıkçı, Mahmutlu, Bozalan, Bölmekaya, Kovanoluk, Boğazçiftlik, Karaköy ve Çatak mahallelerinde çok amaçlı sosyal tesis inşaatının devam ettiğini açıklayan Başkan Şevik, Gölbaşı Mahallesi’nde de sosyal tesis inşaatının başlanacağının müjdesini verdi.
“Vatandaşlarımıza söz verdik, yapıyoruz” diyen başkan Şevik, kilit parke taş döşeme, park düzenlemeleri, heyelanlı bölgelerde vatandaşların can güvenliğini sağlamak amacıyla istinat duvarı ve yol yapım çalışmalarına devam ederken, 13 mahallede başlattıkları çok amaçlı sosyal tesislerin inşaatlarını biran önce tamamlamak için imkanlarını seferber ettiklerini açıkladı.

“ATIL KALMIŞ KÖY OKULLARINI DEĞERLENDİRİYORUZ”
Mahallelerde atıl kalmış köy okullarını yeniden halkın hizmetine sunmak için çalışma başlattıklarını söyleyen Başkan Şevik, “Merkez mahallelerimizin dışında kalan 29 kırsal mahallemizin hemen hemen hepsinde boş okul binaları mevcut. Atıl okul binalarında tadilat başlattık. Çatılarını, kapı ve pencere ile dış cephelerini yenilediğimiz okullarımızı aşevi olarak yeniden halkın hizmetine sunuyoruz. Bahçelerine ise yarı kapalı sosyal tesisler inşa ederek değerlendiriyoruz” dedi.

KİTAP KAFE VE GENÇLİK MERKEZİ İNŞAATI TAMAMLANDI
Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in gençlik projelerinden biri olan Kitap Kafe inşaatı tamamlandı. Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun adının verileceği Kitap Kafe inşaatının bittiğini söyleyen Başkan Şevik, “Kitap Kafe bizim önemsediğimiz gençlik projelerimizden biri. İnşaatı tamamlanan ve iç mekan düzenlemesi yapılan ve kitapları da hazırlanan Kitap Kafe’yi kısa sürede gençlerimizin hizmetine açacağız. Buraya gelen gençlerimiz, uygun fiyata çay ve kahvelerini içerken kitap okuyup, ders çalışabilecek. Ayrıca belediyemizin ücretsiz internet hizmetinden de yararlanabilecek” dedi.

Ayrıca Buldan Belediyesi tarafından ihale edilerek inşaatı tamamlanan Gençlik Merkezi’nin geçtiğimiz günlerde geçici kabulünün yapıldığını açıklayan Başkan Şevik, “Burası da çevre düzenlemesi ve içerisinde yer alan atölye birimlerinin hazırlanmasının ardından hizmete girecek. Çalışmalar hummalı şekilde devam ediyor. Gerçekten bittiğinde tam bir yaşam merkezi olacak. Çocuklar, gençler ve kadınlar başta olmak üzere tüm Buldanlıların yoğun bir şekilde istifade edeceği yerlerden bir tanesi olacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı