REKLAMI GEÇ

Buldan’da 19 Mayıs coşkusu

Buldan’da 19 Mayıs coşkusu

Buldan’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenlerle kutlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Mayıs 2022 Perşembe, 15:53

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, Alanyazı Meydanı’nda Atatürk Anıtı’nda düzenlenen çelenk sunma töreni ile başladı.

Törene, Buldan Kaymakamı Murat Sarı, Belediye Başkanı Mustafa Şevik, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kale, İlçe Jandarma Komutanı Bekir Cinkara, Milli Eğitim Müdürü Ömer Kölemen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Geren, belediye meclis üyeleri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Geren tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunumunun ardından, saygı duruşu ve istiklal Marşımızın okunmasının ardından, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonu’nda düzenlenen törenle devam etti.

Buldan Gençlik ve Spor Müdürü Muhammet Geren’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından, Gençlik Adına konuşmayı Ali Tunaboylu Anadolu Lisesi öğrencilerinden Semih Ilgın, Ceyhin Emre Cerit 19 Mayıs adlı şiiri, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesini Ömer Faruk Öz, Gençliğin Ata’ya cevabını ise törene katılan öğrencilerle birlikte İlknur Kaba okudu.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü öğrencilerinin karate halk oyunları gösterisinin ardından, dart, masa tenisi, okçuluk ve karate dallarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini, Kaymakam Murat Sarı, Belediye Başkanı Mustafa Şevik, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kale ile İlçe Jandarma Komutanı Bekir Cinkara verdi.

GENÇLİK KONSERİNE DAVET
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Buldan Belediyesi’nin düzenlediği Yıldırım Yıldızdoğan konseri ile devam edecek. Hava muhalefeti nedeniyle 20 Mayıs Cuma gününe alınan Gençlik Konseri saat 21.00’de Alanyazı Meydanı’nda düzenlenecek. Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Cuma günü saat 21.00’da düzenlenecek Gençlik Konserine tüm Buldanlı hemşehrilerini devam etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı