REKLAMI GEÇ

Buldan’da 2 kız çocuğunu taciz ettiği ileri sürülen zanlı yakalandı

Buldan’da 2 kız çocuğunu taciz ettiği ileri sürülen zanlı yakalandı

Buldan’da parkta oynayan kız çocuklarını taciz ettiği ileri sürülen temizlik görevlisi 50 yaşındaki M.K., polis ekiplerince kaldığı apartta yakalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Temmuz 2020 Perşembe, 17:19

Buldan’da Yaşam Gazetesi’nin haberine göre, 50 yaşındaki M.K., parkta oyun oynayan kız çocuklarını dondurma alma bahanesiyle yanına çağırdı. İddiaya göre M.K. ardından çocukları spor aletlerine bindirip taciz etmeye çalıştı. Korkan çocuklar ağlayarak ailelerinin yanına giderek durumu anlattı. Taciz şüphelisi M.K. ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Çocukların aileleri durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri M.K.’yı yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışma sonucunda M.K. kaldığı apart dairesinde yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan M.K. adliyeye sevk edildi.

M.K.nın işlediği bir suçtan dolayı daha önce cezaevinde yattığı ve çıktıktan sonra da Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde temizlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi.

Yorumlar

Uğur Duranoğlu   -  Bağlantı 23 Temmuz 2020, 17:34

Demek ki bu durum, o şahısta alışkanlık yapmış,Bazı şeyleri alışmak kudurmaktan kötüdür derler en iyisi bu şahsı iğdiş etmek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı