REKLAMI GEÇ

Buldan’da 37 kilogram esrar ele geçirildi

Buldan’da 37 kilogram esrar ele geçirildi

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Buldan’daki zehir avını sürdürüyor. Uyuşturucu imal ve ticareti yaptığı belirlenen zanlılara yönelik düzenlenen operasyonda 37 kilogram 250 gram esrar ve 1.483 kök kenevir ele geçirildi, gözaltına alınan iki zanlı tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Eylül 2018 Perşembe, 17:29

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Buldan’da kapsamlı bir operasyona imza attı. Uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı ihbarının ardından jandarma 2 zanlıyı takibe aldı.

Bir tarlada kenevir ektiği belirlenen zanlıların yakalanması için operasyon düzenlendi. Ekipler tarlada 1.483 kök kenevir ile kurumaya bırakılan 22 kilogram kubar esrar ele geçirdi.

Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri, sorguda şüphelilerin başka bir tarlada da esrar sakladıkları bilgisine ulaştı. Bu tarlada da yapılan aramada 15 kilogram 250 gram daha esrar ele geçirildi.

Gözaltına alınan 2 zanlı, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece uyuşturucu imal ve ticareti yapma suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı