REKLAMI GEÇ

Buldan’da 8-15 Mayıs’ta iki pazar kurulacak

Buldan’da 8-15 Mayıs’ta iki pazar kurulacak

Buldan’da her hafta perşembe günleri kurulan Buldan Pazarı ile cuma günleri kurulan Yenicekent semt pazarı, tam kapanma dönemi içerisinde 8 ve 15 Mayıs tarihlerine denk gelen cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında açık olacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Mayıs 2021 Çarşamba, 14:11

Buldan Belediyesi, İçişleri Bakanlığı’nın genelgesine uygun olarak Buldan ve Yenicekent pazaryerlerinin, 8 ve 15 Mayıs 2021 tarihlerine denk gelen cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında açılacağını açıkladı.

Yalnızca Buldanlı pazarcı esnafının tezgah açmasına izin verilecek Buldan ve Yenicekent pazarları ile ilgili tüm önlemlerin alınacağını belirten Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “8-15 Mayıs tarihlerine denk gelen cumartesi günü hem Buldan hem de Yenicekent pazaryeri açık olacak. Buldanlı pazarcı esnafının belirlenen mesafelerde tezgah açabileceği pazaryerinde yaş sebze/meyve ile fide satışı yapılabilecek” dedi.

Kovid-19 tedbirleri kapsamında kuralların uyulması konusunda vatandaşları uyaran Başkan Şevik, “Belediye ekiplerimizce cumartesi günü pazaryerinde gerekli tüm önlemleri alacaktır. Bizim vatandaşlarımızdan ricamız kendi ve sevdiklerinin sağlığı için maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymaları” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı