REKLAMI GEÇ

Buldan’da anket çalışması tamamlandı

Buldan’da anket çalışması tamamlandı

Buldan Belediye Başkanı Fahri Şevik, 1 yıllık icraatlarının nasıl değerlendirildiğini öğrenmek için Buldan’da, Doğuş Medya’ya anket yaptırdı.

/ DENİZLİHABER / 30 Temmuz 2008 Çarşamba, 00:00

Buldan Belediye Başkanı Fahri Şevik, Doğuş Medya’ya anket yaptırarak, bir yıllık çalışmasının sonuçlarını gördü. Toplam 15 sorunun yer aldığı ankete, 1000 kişi katıldı.

Ankette yer alan ‘Buldan Belediye Başkanı Fahri Şevik’in çalışmalarını nasıl buluyorsunuz?’ sorusuna ankete katılan bin kişiden 912’si “Başkan Fahri Şevik’in çalışmalarını mükemmel buluyorum” cevabını verdi. Ankete katılanlardan 87 kişi, başkanın çalışmalarını iyi, 1 kişi de kötü bulduğunu söyledi.

‘Buldan’ın medyada yer alış şeklini nasıl buluyorsunuz?’ sorusuna ise 884 kişi ‘Buldan medyada en iyi biçimde yer alıyor’ cevabını verirken, 112 kişi de bu soruya ‘İyi’ yanıtını verdi.

Başkan Şevik’in, Buldanspor ile ilgili çalışma yapmasını 754 kişi isterken, 204 kişi de buna karşı çıktı.

‘Başkan önümüzdeki yerel seçimlerde hangi partiden aday olsun?’ sorusuna, 854 kişi ‘AKP’den aday olsun’ diye cevap verirken, 120 kişi de başkanın bağımsız aday olmasını ya da istediği herhangi bir partiden aday olmasını istediğini söyledi. Ankete katılanlardan 13 kişi de “Başkan Şevik, CHP’den aday olsun” dedi.

Buldan Belediye Başkanı Fahri Şevik, “Buldan’da ilk kez belediye çalışmaları, başkanın çalışmaları ciddi bir anketle değerlendirildi. Anket sayesinde, Buldan halkının tercihlerini öğrenme fırsatını buldum. Doğuş Medya çalışanı 7 kişi, anketi 2 günde tamamladı. Evlere, işyerlerine girildi. Her türlü görüşten Buldanlı anketteki sorulara cevap verdi. Bu duyarlılıklarından dolayı, Buldan halkına teşekkür ederim” dedi.

Anketi gerçekleştiren Doğuş Medya Yönetim Kurulu Başkanı İskender Doğan, “Buldan’da ilk kez gerçekçi ve objektif bir anket gerçekleştirildi. Çünkü Buldan halkı bize güveniyor. Bize güveninden dolayı ankete katıldı. Görüşlerini objektif ve samimi olarak formlara yansıttı. Öncelikle Buldanlı hemşerilerimin bize olan güvenine teşekkür ederim. Biz Buldan’ın içinden çıktık. Onlarla büyüdük, onlarla bugünlere geldik. Onun için yaptığımız çalışmalara büyük güven vardı. Sonuçlar Buldan’a hayırlı olsun” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı