REKLAMI GEÇ

Buldan’da Çalışkan güven tazeledi

Buldan’da Çalışkan güven tazeledi

Buldan ve Yenicekent Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi genel kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Reşat Çalışkan tek liste ile girdiği seçimde güven tazeledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Şubat 2018 Pazartesi, 12:09

Buldan ve Yenicekent Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi genel kurulu, Ali Tunaboylu METEM Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi. 340 üyesi bulunan kooperatifin genel kurulunda divan Zeki Sunal, Nuri Ertekin, Yusuf Ergör ve Uğur Avni Ocakcıoğlu’ndan oluştu.

Faaliyet ve denetleme kurulu raporlarının okunmasının ardından seçimlere geçildi. Seçime tek liste ile giren mevcut başkan Reşat Çalışkan üyelerin yeniden olurunu aldı ve güven tazeledi.

Genel kurula seslenen Reşat Çalışkan, “Biz bir aileyiz. Geçmişte kooperatif olarak çok zor günler geçirdik. Şimdi artık rahatladık. Kredi takip oranımız minimum düzeylerde. Çok başarılı bir dönem geçirdik. Önümüzdeki dönemde de başarılarımızı devam ettirmenin gayreti içinde olacağız. Dünyanın en zor işi paranın idaresidir. Ben ortaklarımızdan özellikle rica ediyorum. Zor durumda olan ortaklarımız mutlaka bizleri haberdar etsinler. Şahsım ve yönetim kurulum adına bize gösterdiğiniz teveccühe teşekkür ederim” dedi.

Reşat Çalışkan başkanlığındaki Buldan ve Yenicekent Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi yönetimi Ahmet Dağcıoğlu, Ahmet Çakın, Orhan Gülmez ve Habip Şenözen’den oluştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı