REKLAMI GEÇ

Buldan’da çifte bayram heyecanı

Buldan’da çifte bayram heyecanı

Buldan 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 4 Eylül Buldan’ın düşman işgalinden kurtuluş günü nedeniyle çifte bayram yaşayacak. Budan Belediyesi bu iki özel gün için hazırlılarını sürdürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ağustos 2019 Çarşamba, 15:19

Buldan’da 30 Ağustos Zafer Bayramı ile 4 Eylül Buldan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97’nci yıl dönümü kutlamaları için hazırlılar sürüyor. Önce Alanyazı Meydanı’nda 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayacak olan Buldanlılar, daha sonra ise Buldan’ın düşman işgalinden kurtuluş yıldönümünü kutlayacaklar.

4 EYLÜL TOP ATIŞI İLE BAŞLAYACAK
4 Eylül Kutlama Programı saat 06.30’da top atışı ile başlayacak. Jandarma Bölük komutanlığı’na teşekkür ziyaretinin ardından tören, Alanyazı Meydanı’nda devam edecek. Gün boyu devam edecek etkinlikleri saat 14.00’de Ali Haydar Akın İlçe Halk Kütüphanesi’nde Milli Mücadelenin 100.yıl sergisinin açılışının yapılmasıyla devam edecek. Ardından Prof. Dr. Mithat Aydın, Prof.Dr. Ercan Haytaoğlu, Prof. Dr. Turgut Tok ile Prof.Dr. Yusuf Kılıç’ın konuşmacı olarak katıldığı Milli Mücadelenin 100. Yıl Etkinlikleri Buldan ve Yöresi ile ilgili panel gerçekleştirilecek. Etkinlik, saat 21.00’da Alanyazı Meydanı’nda sahne alacak olan Ufuk Yıldırım ve Çelik konseri ile son bulacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı