REKLAMI GEÇ

Buldan’da ekmeğin içinden dışkı çıktı!

Buldan’da ekmeğin içinden dışkı çıktı!

Türkiye çapında binlerce şubesi olan dev bir marketler zincirine ait Buldan’daki bir marketten aldığı ekmeğin içinden ‘hayvan dışkısı’ çıktı!..

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Ocak 2018 Perşembe, 14:14

Olay geçtiğimiz hafta Buldan’da yaşandı. Türkiye’de 6000’inin üzerinde mağazası olan dev bir marketler zincirine ait Buldan’daki marketten alışveriş yapan bir ev kadının o marketten aldığı ekmeğin içinden hayvan dışkısı çıktı. Eşinin haber verdiği vatandaş, soluğu markette aldı, çektiği fotoğrafları ise Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü yetkilileriyle paylaştı.

Buldanlıyız.biz’in haberinin ardından ulaştığımız mağdur vatandaş, “Ben önce pişirme esnasında oluşan bir fırın karası filan zannettim. Ama ekmeği parçalayınca gördük ki resmen bir hayvan dışkısı. Hemen ekmeği markete götürdüm. Teslim alır almaz market görevlileri bir tutanak düzenledi. Durum hakkında da üstlerine bilgi vereceklerini dile getirdiler. Ayrıca ilçe tarıma da bilgi verdim” diye konuştu.

İlçenin neticesinde küçük bir yerleşim merkezi olması nedeniyle ismini açıklamaktan çekinen Buldanlı vatandaş, olayın paketleme esnasında yaşanmış olabileceğini tahmin ettiğini söyledi.

Öte yandan, marketler zincirinin, ekmek gibi günlük ve veya kısa süreli tüketim malzemelerini bulunduğu lokasyondan temin ettiği öğrenildi.

Not: Haberde yer alan mağdurun isim kodlaması, kurumumuza yaptığı başvuru üzerine kaldırılmıştır.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı