REKLAMI GEÇ

Buldan’da gelenek bozulmadı

Buldan’da gelenek bozulmadı

Buldan’da her bayramda olduğu gibi Ramazan Bayramı’nda da bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Talat Tarakçı Parkı’ndaki törende, Kaymakam Murat Sarı ile Belediye Başkanı Musafa Şevik, vatandaşlarla bayramlaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Haziran 2019 Salı, 15:18

Buldan Kaymakamlığı’nca düzenlenen Bayramlaşma Töreni, Sabah saat 09.00’da Şehitlik ziyareti ile başladı.  Buldan Kaymakamı Murat Sarı, Belediye Başkanı Mustafa Şevik ile ilçe protokolü şehitlerimiz için dua edip rahmet dile.

Şehitlik ziyaretinin ardından İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İtfaiyeyi ziyaret eden protokol üyeleri, bayramı görevlerinin başında geçiren personelle bayramlaştı. Ardından Buldan Arif Cerit Devlet Hastanesi’ne geçen protokol üyeleri, burada yatan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Gelenek bozulmadı
Her bayramda olduğu gibi Ramazan Bayramı’nda da Talat Tarakçı Parkı’nda bayramlaşma töreni düzenlendi. Burada vatandaşlarla bir araya gerek bayramlaşan Kaymakam Murat Sarı, “Birlik, beraberlik ve huzur içerisinde bir ramazan ayını daha geçirdik. Bugünde burada bir araya gelerek bayramı kutluyoruz. Bu güzel ortamda, sizlerden aldığımız sinerji ile Belediye Başkanımız Mustafa Şevik ile birlikte Buldan’a güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum” diyerek vatandaşların bayramını kutladı.

Ülkenin birliğe ihtiyaç var
Bir ay boyunca oruç ibadetinin rahmet ve bereketiyle dolup taştıktan sonra bayram gününe kavuşmanın mutluluğunu, Buldanlılarla paylaşmanın heyecanını yaşadığını belirten Belediye Başkanı Mustafa Şevik ise, “Bayram demek, barış ve kardeşlik demektir. Bayramlar toplumsal birliği sağlayan, değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği günlerdir. Ülkemizin bekası için bu birlikteliğe ihtiyacımız var. Buldanlı hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı kutlarım “dedi.

Şevik ayrıca, bayram ziyareti için trafiğe çıkacak olan Buldanlıları da, bayram nedeniyle yoğunlaşan trafiğe dikkat etmeleri konusunda uyardı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı