REKLAMI GEÇ

Buldan’da heyecanlı bekleyiş

Buldan’da heyecanlı bekleyiş

Denizli’de 30 Mart mahalli idareler seçim sonuçlarının en çok merak edildiği ilçelerden biri de Buldan. 20 bin 823 seçmenin 89 sandıkta oy kullanacağı Pazar günü Buldan’da DP adayı Mustafa Şevik, CHP Adayı Mustafa Gülbay, MHP Adayı Habip Kızılöz ile AK Parti Adayı Ahmet Kırık’ın heyecanlı bekleyişi sürüyor.

/ DENİZLİHABER / 29 Mart 2014 Cumartesi, 12:50

Buldan, dokuması, Süleymanlı Yaylası ve Tripolis antik kenti ile Denizli’nin dördüncü büyük ilçesi. Büyükşehir Yasası ile Buldan’ın mahallesi olan Yenicekent Beldesi ile Aktaş, Alacaoğlu, Alandız, Beyler, Boğazçiftlik, Bostanyeri, Bozalan, Bölmekaya, Çatak, Çamköy, Derbent, Dımbazlar, Doğanköy, Gülalan, Hasanbeyler, Kadıköy, Karaköy, Kaşıkçı, Kurudere, Kovanoluk, Kırandamı, Mahmutlu, Oğuz, Sarımahmutlu, Süleymanlı, Türlübey, Yayla, Yeniçam köyleri ile birlikte 45 yerleşim yerinden oluşan Buldan’da 20 bin 823 seçmen bulunuyor.

20 bin 823 seçmen 89 sandıkta oy kullanacak
Buldan’da 30 Mart Pazar günü 89 sandıkta oy kullanacak olan 20 bin 823 seçmen, Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Şevik, CHP Adayı Mustafa Gülbay , AK Parti Adayı Ahmet Kırık ile MHP Adayı Habip Kızılöz arasında tercihte bulunacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı