REKLAMI GEÇ

Buldan’da koronavirüs önlemleri sürüyor

Buldan’da koronavirüs önlemleri sürüyor

Buldan Belediyesi koronavirüs nedeniyle ilçe genelindeki dezenfektasyon işlemlerine devam ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Mart 2020 Perşembe, 13:13

Çin’de ortaya çıkan ve Türkiye’de de hızla yayılan koronavirüse karşı tedbirlerini artıran Buldan Belediyesi, kamu hizmet binalarında başlattığı dezenfekte çalışmalarını, cadde, sokak, pazar yerleri ve çöp konteynırlarında devam ediyor.

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Buldan’ın, cadde ve sokaklar ile vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı alanlar 72 saat etkili özel solüsyonla ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, koronavirüs ile ilgili olarak tüm ülke gibi kendilerinin de teyakkuzda olduklarını belirterek, “İlk günden itibaren hemen her ortamı dezenfekte etmek için yoğun mesai harcıyoruz. Kamu hizmet binalarından başlayan dezenfekte çalışmalarımız, camilerde, Pazar yerlerinde cadde ve sokaklar ile çöp konteynırlarının ilaçlanmasıyla devam ediyor” dedi.

Ayrıca, her hafta perşembe günleri kurulan Buldan pazarında sergi açan esnaflara izin verilmediğini, Peynir Pazarı’ndaki dükkanların da tedbir amaçlı kapatıldığı açıklayan Belediye Başkanı Şevik, belediyeden yapılan anonslarla vatandaşların da koronavirüse karşı almaları gereken önlemler konusunda uyarıldığını belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı