REKLAMI GEÇ

Buldan’da terör protestosu

Buldan’da terör protestosu

Buldanlılar, Alanyazı Meydanı’nda kadınlı erkekli toplanıp terör olaylarını protesto etti. Belediye Başkanı Mustafa Gülbay da, terörü ve onu besleyenleri lanetlediklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Mart 2016 Çarşamba, 18:17

Ankara’da 37 kişinin hayatını kaybettiği, 125 kişinin de yaralandığı terör saldırısına bir tepki de Buldan’dan yükseldi. İlçenin Alanyazı Meydanı’nda toplanan Buldanlılar, taşıdıkları döviz ve attıkları sloganlarla olayı protesto etti.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay da burada yaptığı konuşmada, “Ülkemizin içinde bulunduğu durum giderek kötüleşiyor, kötüye doğru gidiyor. Ankara’da son olayda 37 canımızı kaybettik. Terörü, terörden beslenenleri, terörü besleyenleri lanetliyoruz. Terörün bir amacı var. Terör, korku oluşturmak istiyor, panik yaratmak istiyor. Buna izin vermemeliyiz. Terör karşısında dik durmayı örgütlenmeliyiz. Bugün ne yazık ki yetkililerle değil, öncelikle İspanyanın Derpotino takımına öncelikle teşekkür ediyoruz. Azerbaycan’a teşekkür ediyoruz. Buralarda bayrak yarıya indi, bayrağımız yarıya indi. Bir yas var, yasımıza destek var. Ama ne yazık ki, bugün Ülkemizde bayraklar yarıya inmedi” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı