REKLAMI GEÇ

Buldan’daki kavgada tüfekle yaralanan genç 11 gün sonra yaşamını yitirdi

Buldan’daki kavgada tüfekle yaralanan genç 11 gün sonra yaşamını yitirdi

Buldan oto sanayi sitesinde 24 Mart günü alacak-verecek tartışmasında bacağından tüfekle vurulan 35 yaşındaki Kerim Çoban, 11 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Nisan 2020 Cumartesi, 12:34

Olay, 24 Mart günü Buldan oto sanayi sitesi 2’nci bloktaki oto döşeme dükkanında meydana geldi. Avukat katibi olarak çalışan ama birkaç aydır oto galeri ve oto döşeme işleri yapan babasına yardım eden 35 yaşındaki Kerim Çoban, babasına ait dükkandayken, aralarında alacak-verecek meselesi olduğu iddia edilen Musa K. geldi.

İkili arasında yaşanan tartışmada Musa K. yanında getirdiği pompalı tüfekle ateş etti. Bacağından yaralanan Kerem Çoban kanlar içinde kalırken Musa K. kaçtı. Sağlık ekiplerince önce Buldan Göğüs Hastalıkları, ardından da Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Çoban, yoğun bakımda tedaviye alındı.

11 gündür yaşam savaşı veren Çoban, bugün yaşamını yitirdi. Çoban 1 çocuk babasıydı.

Polise teslim olan Musa K’nin başka bir yerde güvenlik görevlisi olarak çalıştığı, emniyetteki ifadesinde, Çoban ile bir süre önce tartıştıklarını belirttiği, “10 gün önce üzerime araba sürmüştü. Ben de çok sinirlenmiştim. Çalıştığı tamirhaneye gittim. Tüfekle korkutmak istemiştim ama yanlışlıkla ateş aldı. Çok pişmanım.” dediği öğrenildi.

M.K, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı