REKLAMI GEÇ

Buldan’daki sorunu böyle anlattı

Buldan’daki sorunu böyle anlattı

Buldan Sanayi Sitesi’nin köstebek yuvasını andıran Sanayi Sitesi Yolu, esnafı da buraya giden ilçe halkını da isyan ettirdi. Her yağmurda suyla dolan çukurlar mini göletler dizisi oluştururken, bu durum sosyal medyada da eleştiri konusu yapılıyor. İşadamı Mehmet Mustak da mars, ay ve Sanayi Sitesi Yolu fotoğraflarını yan yana koyup, ilçenin yol sorununu mizahi bir dille sosyal medyaya taşıdı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 13 Nisan 2016 Çarşamba, 11:50

Buldan Sanayi Sitesi’nin yolu, burada faaliyet gösteren esnafı esnaf deyim yerindeyse çileden çıkardı. Stabilize yolda oluşan çukurların yağışlı havalarda suyla dolup, küçük gölet oluşturması sanayi esnafının tepkisini çekiyor.

Şikayetlerine rağmen bugüne kadar bir çalışma yapılmamasını eleştiren esnaf, “Hizmetlerde sıranın buraya gelmesini iple çekiyoruz. Yetkili Büyükşehir midir, Buldan Belediyesi midir bilmiyoruz ama birinin görevi yerine getirmesini bekliyoruz” ifadesini kullandı.

Depolarının sanayi sitesinde olduğunu ve müşterilerini oraya gezdirmek istediklerinde yolun bir utanç kaynağı olarak karşılarına çıktığını söyleyen Buldanevi Sahibi Mehmet Mustak, sosyal medyada paylaştığı fotoğraf ile bu yolun durumunu mizahi bir dille sosyal medya üzerinden dile getirdi.

Mars, ay ve Buldan Sanayi Sitesi Yolu fotoğraflarını yan yana koyan Mustak’ın paylaşımı takipçilerinin de ilgisini çekti. Çok sayıda beğeni alan paylaşıma “Bu konu bu kadar güzel anlatılır”, “Çok güldüm”, “Oralarda yerel yönetim yok mu” şeklinde yorumlar yapıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı