REKLAMI GEÇ

Buldan’ın caddeleri çiçeklerle donatıldı

Buldan’ın caddeleri çiçeklerle donatıldı

Buldan Belediyesi, park, bahçe ve caddelerini rengarenk çiçeklerle süsledi. Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Belediye Başkanlığı’nın bulunduğu BELKÜM’ün bahçesindeki çiçekleri ise kendisi dikti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Haziran 2020 Salı, 10:26

Buldan Belediyesi, vatandaşların temiz bir ortamda zaman geçirmelerini sağlamak için park ve bahçelerde bakım çalışmalarını gerçekleştirdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, mevsimlik çiçek dikim çalışmalarına başladı. İlçe’nin ana arterlerindeki park, meydan ve bahçelere rengârenk kır çiçekleriyle süsleyen ekipler, çimlerin biçilmesini de gerçekleştirdi, parkların bakımını yaptı.

Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığının da bulunduğu tarihi BELKÜM Binasının bahçesindeki çiçekleri Başkan Mustafa Şevik, kendisini dikti.

“Amacımız daha yeşil, daha temiz bir buldan inşa etmek” diyen Başkan Şevik, “Buldan, Denizli’nin önemli destinasyonlarından. Hem Buldanlı vatandaşlarımız, hem de normalleşme süreci kapsamında seyahat izinlerinin kalkmasıyla ilçemize gelecek olan yerli ve yabancı tur kafilelerinin temiz bir ortamda vakit geçirmelerini istiyoruz. Bu nedenle, ilçe genelinde tüm parklarımızı ve meydanlarımızı yeniden çiçeklendirdik, bakımını yaptık. İlçemiz yeni sürece hazır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı