REKLAMI GEÇ

Buldan’ın içme suyu sorunu çözüldü

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ), Buldan’da 6 adet yeni içme suyu sondaj kuyusu açarak, ilçede yaşanan içme suyu sıkıntısına son verdi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’nin hangi bölgesinde neye ihtiyaç varsa tamamını gidermeye devam edeceklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Eylül 2016 Pazartesi, 14:51

Kuraklık nedeniyle ilçeye içme suyu sağlanan 4 kuyuda debinin düştüğünü ve pompa arızaları yaşandığını belirleyen DESKİ, problemin çözümü için başlattığı çalışmayı tamamladı.

Buldan’da 6 yeni içme suyu sondaj kuyusu açan DESKİ, buralardan saniyede toplam 104 litre su elde ederek, depolara bağladı. Suyun dağıtımı için ise 4 bin 500 metre içme suyu hattı ve bin 550 metre elektrik iletim hattı yapıldı, 2 trafo kuruldu.

“İHTİYACI GİDERECEK GÜCE VE KAPASİTEYE SAHİBİZ”
DESKİ’nin kent genelinde olduğu gibi Buldan merkez ve mahallelerinde de çalışmalar gerçekleştirdiğini belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Buldan’da kuraklık ve sondaj kuyularında yaşanan arızlalar nedeniyle meydana gelen içme suyu sorununun çözüldüğünü söyledi. Zolan, “Çalışmanın ardından kaliteli içme suyunu Buldan halkımızın hizmetine sunduk. Denizli’nin hangi bölgesinde neye ihtiyaç varsa tamamını gidereceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı