REKLAMI GEÇ

Buldanlı çiftçiye kuraklık desteği dağıtılacak

Buldanlı çiftçiye kuraklık desteği dağıtılacak

Buldan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Buldan’da mahalle muhtarlarıyla toplantı yaptı. Toplantıda geçen yıl yaşanan kuraklık ve afetlerden zarar gören çiftçilere başvurularını yapmaları durumunda para yardımı yapılacağı belirtildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Haziran 2019 Perşembe, 13:56

Buldan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, geçtiğimiz yıl yaşanan kuraklık afetinden zarar gören Buldanlı çiftçilere nakdi yardım yapılacağımı açıkladı. Konuyla ilgili mahalle muhtarlarını bilgilendiren İlçe Tarım ve Orman Müdürü Serdal Uğur, desteklerden yararlanmak isteyen çiftçilerin, 05 Temmuz 2019 tarihine kadar ilçe müdürlüğüne müracaat  etmeleri gerektiğini söyledi.

Buldan Belediye Başkan vekili Mustafa Mustak’ın da katıldığı toplantıda muhtarlara kuraklık desteği ile ilgili bilgi veren İlçe Tarım ve Orman Müdürü Serdar Uğur, 2018 yılında il genelinde yaşanan kuraklık afetinden zarar gören çiftçilerin zararının karşılanması için nakdi destek verileceğini söyledi ve “2018 yılında hububat alanlarında  il genelinde meydana gelen kuraklık afeti sonucu tarımsal varlığı zarar gören çiftçilerimize, nakdi yarım dağıtımı yapılacaktır. Üreticilerin başvuru dilekçesi ile birlikte 05 Temmuz 2019 tarihi mesai bitimine kadar ilçe müdürlüğümüze başvuru yapmaları gerekmektedir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı