REKLAMI GEÇ

Buldanlı çocuklar eğlenerek öğreniyor

Buldanlı çocuklar eğlenerek öğreniyor

Buldan Belediyesi’nin hazırladığı yaz okuluna katılan çocuklar atölye çalışmaları kapsamında, taş baskı, ebru, keçe, seramik, bilim, takı tasarım gibi farklı deneyimler kazanırken, kukla, sihirbaz gösterileri ve sokak oyunları gibi etkinliklerle de eğlenceli bir yaz tatili geçiriyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Temmuz 2022 Cumartesi, 16:51

Buldan Belediyesi’nin, Profilo Çeşnişahene Anadolu Lezzetleri işbirliği ile düzenlenen yaz okulu etkinlikleri devam ediyor. Çarşamba ve Perşembe olmak üzere haftanın iki günü saat 17.00 ile 19.00 arası Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen yaz okulunda çocuklar eğlenerek öğrenmenin tadını çıkarıyor.

Ebru, taş baskı, keçe, seramik, bilim, takı tasarımı gibi atölye çalışmalarında farklı deneyimler kazanan öğrenciler, sihirbaz ve kukla gösterileri, mini golf, geleneksel sokak oyunları, çocuk tiyatrosu gibi etkinliklerle de eğlenceli bir yaz tatili geçiriyor.

Bağlama ve gitar kursunu ziyaret eden Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, kursiyerlerle sohbet etti. Yorucu bir eğitim-öğretim yılının ardından çocukların yaz tatillerini en verimli şekilde geçirmeleri amacıyla yaz okulu etkinlikleri gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Şevik, “Çocuklarımızın eğlenerek öğrenebilecekleri, farklı deneyimler kazanabilecekleri atölye çalışmalarımız mevcut. Ayrıca çocukların eğlenceli vakit geçirmesi için kukla ve sihirbaz gösterileri, çocuk tiyatrosu gibi etkinlikler de yer alıyor. Yorucu bir eğitim sürecinden geçen öğrencileri biraz olsun dinlendirmek, kültürel, sanatsal, sportif yönlerini geliştirici aktivitelere yönlendirmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz yaz okuluna ilginin yoğun olması bizleri mutlu etti” dedi.

Başkan Şevik, talep olması halinde ücretsiz müzik, karate ve Kick boks kurslarının 2022-2023 eğitim öğretim döneminde de devam edeceğini belirtirken, 3 Temmuz’da başlayan yaz okulu etkinliklerinin 10 Eylül’de sona ereceğini açıkladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı