REKLAMI GEÇ

Buldanlı hayırseverden RF cihazı

Buldanlı hayırseverden RF cihazı

Hayırsever Yılmaz Ocakcıoğlu tarafından Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi Kulak Burun Boğaz kliniğine Radyo Frekans (RF) cihazı bağışlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Mart 2016 Cumartesi, 18:32

Buldanlı işadamları memleketlerini unutmuyor. Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi Kulak Burun Boğaz kliniğine hayırsever Yılmaz Ocakcıoğlu tarafından RF cihazı satın alındı. 

KBB Uzman Doktor Mustafa Özkan tarafından kullanılmaya başlanan RF cihazı, burun etlerinin küçültülmesi, boğaz bölgesinde horlama ve apneye sebep olan dar boğaz yapısının açılması, küçük dil ve sarkan damağın kaldırılması işlemlerinde kullanılıyor.

Artık hastaların Denizli’ye gitmeden tedavilerinin Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde yapılabildiğini ifade eden Başhekim Alpaslan Alsoy, “Yılmaz Ocakcıoğlu büyüğümüz tarafından hastanemize kazandırılan RF cihazıyla KBB polikliniğimizin bir eksiği daha tamamlanmış oldu. Her alanda Buldan içinde ve dışında yaşayan yardımsever hemşerilerimiz özellikle hastanemizin eksikliklerini tamamlamaya büyük gayret gösteriyorlar. Bu gerçekten de takdire şayandır. Ben hastanemize bu cihazı kazandıran değerli hayırsever büyüğümüze selam ve saygılarımı sunuyor, kendilerine şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı