REKLAMI GEÇ

Buldanlılar, bağışlarıyla hastaneyi ihya etti

Buldanlılar, bağışlarıyla hastaneyi ihya etti

Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi, 6 hayırsever ailenin yardımlarıyla yeni ve modern cihazlara kavuştu. 6 ailenin toplam bağışı 1 milyon liranın üzerinde…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Şubat 2020 Çarşamba, 16:20

Hayırseverler tarafından en çok eğitim ve sağlık desteğinin sağlandığı ilçe olan Buldan, bu unvanını daha ileriye taşımaya kararlı görünüyor. Buldan’da cihazlarının yenilenmesi gereken Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ne de Buldanlı 6 aile tarafından 1 milyon liranın üzerinde bağış yapıldı. Bağışlanan cihazlar kullanılmaya başlarken, ailelere teşekkürü Denizli Valisi Hasan Karahan etti. Cihazların devreye alınması ve hayırseverlerin onurlandırılması için tören düzenlendi.

CİHAZ DA ALDILAR, TADİLAT DA YAPTIRDILAR

Törende; uyku testi cihazı (Polisomniografi cihazı) bağışlayan Veli-Eşe Ergin, Mamografi (kanser tarama) ünitesi kuran Prof. Dr. Zeki Avralıoğlu ve Dr. Ayşin Avralıoğlu, ameliyathane tadilatı ve laporoskopik set bağışlayan Perihan Vural, anestezi cihazı bağışlayan Raziye- merhum Himmet Küçük çifti, katarakt tedavisinde kullanılan FAKO cihazı bağışlayan Aynur, Ahmet ve Ünal Tunaboylu ile morg, mescit ve engelli rampası yaptıran Şinasi-Zehra Durusoy ve Ali-Aysel Çallıoğlu aileleri ailelerine plaket verildi.

GERİ KALAN EKSİKLER DEVLETTEN

Ailelerin, Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ne yaptıkları toplam bağışın maddi değerinin 1 milyon 22 bin lirayı bulduğu belirtilirken, Denizli Valisi Hasan Karahan, “6 ailemiz hastanemizi daha kullanışlı ve faydalı hale getirecek şekilde eksiklerimizi tamamlamışlardır. Diğer eksiklikler de tabi zaman içinde bizim de katkımızla çözülecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı