REKLAMI GEÇ

Buldanlılar, Volkan Konak ile coştu

Buldanlılar, Volkan Konak ile coştu

Buldan Dokuma Kültür ve El Sanatları Festivali, sona erdi. Festivalin son günü sahne alan Karadenizli sanatçı Volkan Konak, Buldanlılara müzik ziyafeti çekti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Haziran 2015 Pazartesi, 10:38

Bu yıl 15’incisi düzenlenen Buldan Dokuma Kültür ve El Sanatları Festivali dün akşam verilen Volkan Konak konseriyle sona erdi. Buldanlıların hınca hınç doldurduğu Alanyazı Meydanı’ndaki konserde “Kuzeyin Oğlu” olarak bilinen Karadenizli sanatçı Volkan konak sahne aldı.

Nazım Hikmet, Yaşar Miraç, Ömer Kayaoğlu, Sunay Akın gibi şairlerin eserlerini besteleyen ve müziğinin içerisine etnik motifleri katarak kendine özgü bir tarz yaratan sanatçı, konserinde iki saate yakın sahnede kaldı.

Sevilen şarkılarını birbiri ardına seslendiren Volkan Konak, kendisini dinleyenlere müzik ziyafeti çekti. Konsere gelenler zaman zaman sanatçının şarkılarına eşlik ederken, çakmak ve cep telefonlarıyla oluşturdukları atmosfer ise görülmeye değer güzellikteydi.

Konserin bitiminde Buldan Kaymakamı Hacı Uzkuç ve Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, Volkan Konak’a Buldan’da hazırlanan ipekli fular hediye etti, plaket verdiler.

anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı