REKLAMI GEÇ

CHP’li Gülbay: “Buldan için iddiacı değil iddialıyım”

CHP’li Gülbay: “Buldan için iddiacı değil iddialıyım”

CHP Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Gülbay, parti binası önünde basın toplantısı düzenledi. Buldanlılara seslenen Gülbay, “ İddiacı değilim ama iddialıyım. Tecrübe ve bilgimle, Buldan’ı hem Denizli’nin, hem Türkiye’nin hem de Dünyanın gözbebeği, cazibe merkezi yapmaya iddialıyım” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Aralık 2013 Cumartesi, 16:10

ŞENGÜL BOZ
CHP Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Gülbay, parti binası önünde toplantı düzenledi. Gülbay’ın adaylığını ilan ettiği toplantıya, CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Kazım Arslan ile ilçe belediye başkan ve adayları, il genel meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

ic-1

Bankacı ve bir çok sivil toplum örgütü üyesi olan Gülbay, adaylık teklifi geldiğinde ‘kabul et’ diyenlerin yanı sıra ‘Kabul etme, senin paran yok’ diyenlerinin de sayısının az olmadığını belirterek, “Evet benim param, sermayem, cephanem, silahım yok. Ama, soluduğum yayla havasını, içtiğim Baştatlı suyunu, yediğim beylerce üzümünü giydiğim Buldan bezini unutmadım. Kendimi doğduğum bu topraklara borçlu hissettim ve borcumu ödemek için aday oldum” diye konuştu.
Buldan’ı marka yapmak için 3T formülünü geliştireceğini de belirten Gülhan, “İddiacı değilim, iddialıyım. Tecrübe ve bilgimle, Buldan’ı hem Denizli’nin, nem Türkiye’nin hem de Dünyanın gözbebeği, cazibe merkezi yapma konusunda iddialıyım. Yüzyıllar önce Atam Merkez Efendi, Manisa’yı nasıl cazibe merkezi yapmışsa, Allah’ın izniyle ben de Buldanımızı cazibe merkezi yapacağım. Buldan Marka olacak. Formülüm ise 3T. Yani Tarım, turizm ve tekstil” dedi.

EŞİ VE OĞLU DESTEK VERDİ
Buldan’ı ekonomik olarak üretken, demokratik olarak çoğulcu, sosyal anlamda adil, çevre sorunları bağlamında sürdürülebilir, kültürel anlamda canlı bir yerel yönetim anlayışı ile yönetmeye talip olduğunu açıklayan Gülbay’ı, toplantıya katılan eşi Müjgan ile oğlu Ömer Deniz yalnız bırakmadı.

ic-2

AYAKKABI KUTULU PROTESTO
Gülbay’ı destek amaçlı gelen kalabalık arasında bir vatandaşın elindeki ayakkabı kutusu dikkat çekti. İçinde bir kuru soğan ve hortum bulunan ayakkabı kutusu ile aralarında Bakan ve bakan çocuklarının da aralarında bulunduğu rüşvet ve yolsuzluk operasyonunu proteston ederken, CHP İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu’nun da gündeminde ayakkabı kutusu vardı. Çavuşoğlu, Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Gülbay’ı partililere tanıtırken, “Adayımızın ayakkabı kutusu içinde parası yok, ama o kutulara para yerine doldurduğu sevgisi, bilgisi tecrübesi var. Onun, silahı bilgisi, cephanesi sevgisi, adresi ise buldan halkının kalbidir. O Nedenle 30 Mart yerel seçimlerinde Buldan Belediyesi’ne CHP bayrağını dikeceğiz” dedi.

Yorumlar

KENAN KARACA   -  Bağlantı 28 Mart 2014, 01:06

Buldan da Yeni bir Dönem Başlıyor Hadi Gari Sende Gel CHP Şemsiyesi altına Sn:Mustafa GÜLBAY ‘ Başkanımızın etrafında kenetlenelim..

ATİLA GÜRSOY   -  Bağlantı 8 Ocak 2014, 20:37

3T formülünü tuttum. bir buldanlı olarak katılıyorum.mustafa beyin ziraat banka müdürlüğü ile tarımı,okuduğu okul(siyasal bilgiler,kamu yönetimi)vasıtasıyla tanıtımı,sendikacılığı nedeniyle organizasyon ve tanıtımcılığı mükemmel yapacağına inanıyorum.”HAYDİ BULDANLILAR O ZAMAN HEP BERABER”DİYELİM..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı