REKLAMI GEÇ

Cinsel tacizden tutuklandı ama…

Cinsel tacizden tutuklandı ama…

Buldan Musa Çelebioğlu Çocuk Yuvası’nda taciz skandalı. Yuvada kalan bir kız çocuğunun kendisine yönelik cinsel tacizde bulunduğunu iddia ederek şikayetçi olduğu yuva çalışanı Y.Ö. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Zanlının suçlamaları kabul etmediği ve cinsel tacizde bulunmadığını söylediği öne sürüldü. Güvenlik kameralarının incelenmesinden de iddiaları doğrulayan görüntüler çıkmadığı ileri sürüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Mart 2016 Pazar, 13:39

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı yurtlarda yaşanan skandallara bir yenisi de Buldan’da eklendi. Buldan Musa Çelebioğlu Çocuk Yuvası’nda kalan kız çocuklarından birinin iddiaları Buldan’da şok etkisi yarattı.

CİNSEL TACİZ SUÇLAMASI
Yuvada kalan 12-18 yaş arası bir genç kız, yuva çalışanlarından Y.Ö.nün kendisine cinsel tacizde bulunduğunu öne sürdü. Şikayetin ardından harekete geçen savcılık talimatıyla zanlı gözaltına alındı.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ
Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulanan ve mahkemeye çıkarılan zanlının, hem polise, hem de savcıya verdiği ifadelerinde suçlamaları kabul etmediği ileri sürüldü. Çocuğa yaklaşmadığını ve tacizde bulunmadığını söylediği öğrenilen zanlının, yalnızca kızın başına hafif şekilde vurduğunu anlattığı iddia edildi. Yuvada bulunan güvenlik kameraları kayıtlarından da zanlının çocuğa yaklaştığı görüntülerin olmadığı iddia edildi.

TUTUKLANDI
Küçük yaşta çocuğa cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla mahkemeye çıkarılan evli ve 3 çocuk babası zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Buldan’da yaşanan taciz skandalıyla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

SORUNLU ÇOCUKLAR KALIYOR
Buldan’da bulunan ve cinsel taciz iddiasıyla gündeme gelen Buldan Musa Çelebioğlu Çocuk Yuvası’nda 12-18 yaş arası çocukların kaldığı öğrenildi. Yuvada, diğer yurtlarda sorun çıkaran ve problem yaşayan çocukların kaldığı öne sürüldü. 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı