REKLAMI GEÇ

Cumhur ittifakı Buldan’da buluştu

Cumhur ittifakı Buldan’da buluştu

AK Parti Denizli İl Koordinatörü Nihat Öztürk ve AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Buldan teşkilatını ziyaret etti. Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in de katıldığı ziyarette, Cumhur İttifakının en başarılı örneğinin Buldan’da sergilendiği vurgulandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Kasım 2019 Salı, 11:56

AK Parti Denizli İl Koordinatörü Nihat Öztürk ve Ak Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Buldan ilçe teşkilatında gerçekleştirilen toplantıda, Belediye Başkanı Mustafa Şevik, MHP ve AK Parti ilçe kadroları ile bir araya geldi.

AK Parti ve MHP İlçe teşkilatlarının Buldan’da Cumhur İttifakı’nın ruhuna yakışır şekilde davranış sergilediğini vurgulayan Başkan Mustafa Şevik, “Belediye başkanlığımda her iki partinin ilçe, il ve genel merkezinin teveccüh gösterdi. İlçe teşkilatları tam kadro, Cumhur ittifakının ruhuna uygun çalıştılar, kendilerine teşekkür ediyoruz. Özellikle kadın ve gençlik kollarına teşekkür ediyorum. Buldan, tarihi, kültürü, ekonomisi ve doğal güzelliği ile Denizli’nin örnek ilçelerinden biri. Geçmiş dönemde çok güzel çalışmalar yaptık. Bu dönem işimiz biraz zor ve bana daha büyük sorumluluk düşüyor. Geçmiş dönemde yapılan hizmetlerin daha fazlasını yapmak zorundayım. Ancak maddi sıkıntılarımız var. Bu sıkıntımızı en kısa zamanda aşıp, en geç baharda çalışmalarımıza başlayacağımızı düşünüyorum” dedi.

MAHALLELERİMİZİ ZİYARET EDECEĞİZ
Türkiye’nin ve Buldan’ın geleceği için Cumhur İttifakı’nın devam etmesi gerektiğini de vurgulayan Başkan Şevik, “MHP ve AK Partili meclis üyelerimizle birlikte mahalle ziyaretlerimize başlamak ve sorunları yerinde tespit etmek istiyoruz. Sorunlarımızı biliyoruz ancak öncelikleri teşhis etmek için bir kez daha mahallelerimizi ziyaret etmek vatandaşlarımızla bir araya gelmek istiyoruz. Bunu yaparken de Cumhur İttifakı’nın ortağı olan Ak Parti ve MHP ilçe teşkilatlarını da yanımızda görmek isteriz” diye konuştu.
AK Parti Denizli İl Koordinatörü Nihat Öztürk ise, ziyarette kendilerine yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’e teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı