REKLAMI GEÇ

Başkan Şevik’ten son gün başvurusu

Başkan Şevik’ten son gün başvurusu

Denizli’nin Buldan İlçe Belediye Başkanı Mustafa Şevik başvurusunu son gün olan 1 Kasım tarihinde sessiz sedasız yaptı. Şevik, Ak Parti ilçe teşkilatına aday adaylığı için yaptığı başvuru referansları olarak listeye Mehmet Yakın, Ahmet Kırık, Ali Buldanlıoğlu ve Süleyman Kocasert isimlerini ekledi.

/ DENİZLİHABER / 2 Kasım 2013 Cumartesi, 13:22

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Ak Parti’den aday adaylığı konusundaki süren belirsizliğe son vererek, son gün başvurusunu yaptı. Haftalardır başvurup başvurmayacağı merak konusu olan Belediye Başkanı Şevik, adaylık başvurusunu Ak Parti İlçe teşkilatına yaptı.

ŞEVİK, KOCASERT’İ REFERANS GÖSTERDİ
Buldan belediye başkanlığını 2007 yılından beri yürüten ve 2009 yerel seçimlerinde yüzde 46,6 oyla yeniden başkan seçilen Mustafa Şevik, adaylık müracaat formunda bulunan referanslar listesine dört isim yazdı. Mehmet Yakın, Ahmet Kırık, Ali Buldanlığlu ile Süleyman Kocasert’i referans gösteren Şevik, “Buldan’ı turizmin çekim merkezi haline getirecek projelerimiz var. Bu projelerimizi gerçekleştirmek için yeniden belediye başkanlığına adayım” dedi.

“GENÇLERE YÖNELİK PROJELERİMİZ VAR”
Başkan Mustafa Şevik, Buldan’ın beş yılını planladıklarını ve bu projelerini gerçekleştirmek amacıyla yeniden belediye başkanlığına aday olduğunu belirtti. Şevik, Buldan’ı turizmin merkezi yapacaklarını da vurgulayarak, şunları söyledi:
“Otogarımızı yenileyecek ve üzerine çok maçlı bir kültür sanat merkezi kuracağız. Mezbahamızı bölgesel düzeyde hizmet veren bir komplekse dönüştüreceğiz. Yarı olimpik, kapalı ve açık yüzme havuzumuz turizme olduğu kadar ilçe halkına da hizmet verecek. TOKİ tarafından yapılan birinci etap konutlar teslim edildi, ikinci etap hazırlıkları devam ediyor, Belediye çöp alanını ıslah edip ağaçlandırarak yapacağımız parka, Kestane deresi, Topdamı ve Vakıf alanı parklarını ekleyecek ve ilçe içinde halkımızın nefes alma alanlarını çoğaltacağız. Tüm bunları yaparken de ilçe insanına ek yükler getirecek maliyetlerden kaçınacak, insanımızın refahını amaçlayacağız.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı