REKLAMI GEÇ

Buldan’da park halindeki otomobil herkesin gözü önünde çalındı

Buldan’da park halindeki otomobil herkesin gözü önünde çalındı

Buldan’da çalıştığı marketin önüne aracını park eden Melih Yanık, bir süre sonra aracının yerinde olmadığını fark etti. İşyerinin güvenlik kamerasını inceleyen Yanık, aracını birinin herkesin gözü önünde çaldığını izledi. Yanık, büyük zorluklarla aldığı aracının bulunmasını bekliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Temmuz 2017 Cuma, 14:14

Olay, Buldan çarşı meydanında bulunan bir marketin önünde meydana geldi. Markette çalışan Melih Yanık, 06 LF 02 plakalı aracını işyerinin önüne park etti, mesaiye başladı.

Öğleden sonra bir ara marketten çıktığında aracını yerinde bulamayan Melih Yanık, çekilmiş olabileceği ihtimalini değerlendirdi, işyerinin güvenlik kamerasını inceledi.

ARACININ NASIL ÇALINDIĞINI İZLEDİ
Güvenlik kamerası kayıtlarını incelediğinde, saat 15.15’te otomobilinin beyaz gömlekli ve şapkalı biri tarafından herkesin gözü önünde çalındığını gördü.

Durumu polise bildiren ve güvenlik kamerası kayıtlarını da veren Melih Yanık, büyük güçlüklerle aldığı aracının bulunmasını bekliyor.

ARACI ÇALAN GÖRÜNTÜLERDE NET GÖRÜNÜYOR
Otomobilini çalan kişinin güvenlik kamerası kayıtlarında net bir şekilde görüldüğünü belirten Melih Yanık, “Polise bildirdik, güvenlik kamerası kayıtlarını verdik. Görüntülerde aracımı çalan kişi net bir şekilde görünüyor. Bu kişinin bir an önce yakalanmasını ve aracımın başına bir şey gelmeden bulunmasını istiyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı