REKLAMI GEÇ

Buldan’da vahşi depolamaya son verilecek

Buldan’da vahşi depolamaya son verilecek

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerdeki vahşi depolamaya karşı başlattığı çalışmaların yeni durağı Buldan oluyor. Buldan’da Katı Atık Aktarma Tesisi’nin çalışmaları yakında başlayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Nisan 2019 Çarşamba, 10:46

Büyükşehir Belediyesi tarafından ihalesi gerçekleştirilen Katı Atık Aktarma Tesisi’nin inşaatı Buldan’da yakın zamanda başlayacak. Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Naciye Kapukıran ile ekibi, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i ziyaret etti.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, ziyarette tesisin hizmete girmesi ile birlikte Buldan’da hem insan sağlığına, hem çevre sağlığına hem de ekonomiye katkı sağlanacağını söyledi. Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Naciye Kapukıran, Buldan’ın Bozalan Mahallesi’nde inşa edilecek Katı Atık Aktarma Tesisinin tamamlanması halinde Buldan ve Güney’de vahşi depolamanın önüne geçileceğini söyledi.

HERŞEY BULDAN İÇİN
İhalesi yapılan Katı Atık Aktarma Tesisinin hizmete girmesiyle birlikte Buldan’ın evsel atıklarının düzenli olarak depolanacağını belirten Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “Buldan’da vahşi depolama sona erecek. Böylelikle daha temiz bir Buldan’a kavuşacağız. Çöplerin ayrıştırarak toplanması hem de daha temiz bir Buldan’a kavuşacağız. Hem insan hem de çevre sağlığına katkı sağlayacak olan bu çalışma ile, çöplerin ayrıştırılarak ekonomiye de geri kazandırılacak. Biz ‘gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışacağız” demiştik. Buldan’ın geleceğini, Büyükşehir Belediyesi ve Buldanlılar ile birlikte yeniden inşa edeceğiz. Biz Buldan Belediyesi olarak hazırlıklarımızı şimdiden başladık” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı