REKLAMI GEÇ

Denizlili fotoğrafçı Yalçın’ın objektifinden Yayla Gölü

Denizlili fotoğrafçı Yalçın’ın objektifinden Yayla Gölü

Buldan Doğal Hayatı Koruma Derneği Başkanı Sait Yalçın, Buldan Yayla Gölü’nde çektiği fotoğraflarla büyülüyor. Fotoğraflara resmen can veriyor. Yalçın çekimlerini tele objektifle yapıyor.

Sema Kayılı / DENİZLİHABER / 3 Ağustos 2020 Pazartesi, 09:24

Buldan Doğal Hayatı Koruma Derneği Başkanı Sait Yalçın, Buldan’ın doğal güzelliklerine objektifiyle buluşturuyor. Özellikle güneşin doğuşunda yaptığı çekimler adete büyülüyor.

Asıl mesleği İnşaat Mühendisliği olan Sait Yalçın, fotoğrafçılığa 2010 yılında başladı. Yalçın İFSAK ve İstanbul sinema günleri gibi görsel sanatlarla ilgili etkinliklere sık sık katılıyor. DENFOT üyesi Yalçın, çekimlerini Nikon tele objektifle yaptığını kuşları ve yaban hayatını ürkütmemek gerektiğini belirtti.

Sait Yalçın Yayla Gölü tutkusunun nedenini şu sözlerle anlattı; “ Ekosistem, bizim yani insanoğlunun ne kadar doğaya yabancılaştığını, koptuğunu gösteriyor. İnsanoğlu doğayı yok ederken aslında kendisini de yok ediyor. Bunun farkında değil. Ben Yayla Gölünde bunu anlıyorum. 180 kuş türünü belgeledim.”

180 çeşit kuş türünün yaşadığı Buldan Gölü’nde Yalçın’ın çektiği sarı kuyruksallayan kuşunun göldeki görüntüsü büyüledi.

Buldan’da aynı açıdan senelik döngülerini çektiği bir ev objektifine böyle yansıdı.

Nadir görülen Dictyophara böceği Yalçın’ın objektifine böyle yansıdı.

Yayla Gölü’nde çektiği bir yağmur damlasının verdiği görüntü Buldan’ın bütün güzelliğini yansıttı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı