REKLAMI GEÇ

Buldan 12 dakikalık kısa film ile dünyaya açılıyor

Buldan 12 dakikalık kısa film ile dünyaya açılıyor

Denizlili ödüllü yönetmen Çağdaş Yenidede Buldan’a özel hazırladığı tanıtım filmi ile yeni bir başarıya imza attı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Şubat 2019 Cumartesi, 15:00

Dünyanın en prestijli film festivallerinden olan Uluslararası Turizm Filmleri Festivali Tourfilm Riga’ya Buldan’ı anlatan kısa filmi ile katılan Yönetmen Yenidede, hem Buldan’ı dünyaya tanıttı hem de başarılarına bir yenisini ekledi.

Buldan adlı kısa filmin ilk gösterimi AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Christian Berger başkanlığında düzenlenen ve Avrupa büyükelçilerinin katıldığı Buldan’daki toplantıda yapıldı. Büyük beğeni alan film Litvanya’da düzenlenen film festivalinde binlerce kişi tarafından izlenecek.

Bir aylık çalışma sonucu ilçenin dinamiklerini ve doğal güzelliklerini ortaya çıkaran Buldan adlı kısa film hem sanatta hem de turizmde adından söz ettirecek. Toplam 12 dakikadan oluşan eser Buldan’ın adını dünyaya duyuracak.

Festivali ve eseri değerlendiren yönetmen Yenidede,”Amacımız Denizlimizin dört bir yanına özel hazırladığımız filmlerimiz ile dünyada düzenlenen organizasyonlarda kentimizin adını duyurmak. Daha önce ‘Emek’ adlı eserimiz ile bu yolda ilk adımı attık. Şimdi de Buldan adlı kısa filmimiz ile bu yolda yürümeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı