REKLAMI GEÇ

Hasan Coşan aday adaylığını açıkladı

Hasan Coşan aday adaylığını açıkladı

Denizli’nin Buldan Belediye Başkan aday adaylığı için ilk resmi açıklaması AKP’den Hasan Coşan yaptı. Hasan Coşan, partisi tarafından aday gösterilse de gösterilmese de bir nefer gibi çalışacağını belirtti.

/ DENİZLİHABER / 12 Ekim 2013 Cumartesi, 16:38

Buldan Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıklayan Hasan Coşan, AKP Buldan İlçe binasında resmi başvuru dilekçesini, İlçe Başkanı Mehmet Niyazi Mustak’a sundu.

Hasan Coşan, “Daha önce AK Parti Buldan İlçe Başkanlığını yaptığım için, ilçenin sorunlarını yakından biliyorum. Çözüm yollarını da biliyor ve bunları başarabilecek birikimim var. Denizli Büyükşehir Belediyesi ile uyum ve ahenk içinde çalışarak, ilçemizi bugün bulunduğu noktadan çok daha yükseğe çıkarabileceğimize inancım tam” dedi.

Coşan, AK Parti üst yönetiminin kendisini aday gösterse de, göstermese de, ilçede seçimi kazanmak için bir nefer gibi var gücüyle çalışacağını belirtti.

HASAN COŞAN KİMDİR?
1958 Buldan doğumlu olan Hasan Coşan, evli ve iki çocuk babasıdır. Buldan’da, 20-25 kişinin çalıştığı, havlu üretimi yapan tekstil fabrikası sahibidir.

Şimdiki ilçe başkanından önce AK Parti Buldan İlçe Başkanlığını yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı