REKLAMI GEÇ

Alt yapı bitti sıra taş döşemesinde

Alt yapı bitti sıra taş döşemesinde

Denizli’nin Buldan Belediye Başkanı alt yapı çalışmalarını tamamladı. Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Gölbaşı Mahallesi’nde devam eden alt yapı çalışmasının tamamlandığını belirterek, sıranın taş döşemeye geldiğini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 14 Kasım 2013 Perşembe, 10:26

Buldan Belediyesi, alt yapı çalışmalarını tamamladı. Buldan’ın Gölbaşı mahallesi M.Kundak Sokaktaki alt yapı, su hattı yenileme ve kanalizasyon çalışmalarının tamamlandığını vurgulayan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, sıranın üst yapıya geldiğini açıkladı.

En kısa zamanda üst yapı çalışmalarını da tamamlayacaklarını söyleyen Şevik, “Eski hatta bulunan AÇB(Asbest Çimentolu Boru) ve pik döküm boruların büyük bir kısmının ileri derecede tahrip olması, tamirlerinin zor ve zaman alması, ilçe merkez su şebekesinde ciddi su kayıplarına yol açmaktaydı. Yenilenen hatta PVC içme suyu boruları kullanılarak, sık sık patlak veren su arızalarının önüne geçildi” dedi.

Şevik çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi: “Biten alt yapı çalışmalarından sonra M. Kundak Sokakta taş döşenen mahallelerimiz arasına girdi. Bütün çalışmaları yerinde takip eden Başkan Şevik; “Alt yapı sorununu çözmek için çok uğraştık. Halkımıza daha temiz ve sağlıklı su verebilmek için yaptığımız alt yapı çalışmalarını tamamladık. En kısa sürede taş döşeme çalışmalarına başlamak için halkımıza söz vermiştik ve başladık. Taş döşeme çalışmalarını da en kısa sürede tamamlayacağız.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı