REKLAMI GEÇ

Eşinin katilinin bulunması için televizyona çıktı, yardım istedi

Eşinin katilinin bulunması için televizyona çıktı, yardım istedi

Buldan’ın Doğanköy Mahallesi’nde üzüm bağlarını sularken silahlı saldırıya uğrayan ve hayatını kaybeden Veli Taşdöğen’in acılı eşi, katilin bulunması için çabalıyor. Ayşe Taşdöğen, Star’da yayınlanan programa katıldı, 2014 yılında işlenen cinayetin hala çözülemediğini belirterek, katilin yakalanmasını istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Eylül 2019 Perşembe, 11:43

Olay, 4 Ağustos 2014 tarihinde Buldan’ın Doğanköy Mahallesi’nde meydana gelmişti.

Eşi ile birlikte üzüm bağını sulamaya giden Veli Taşdöğen, su pompasıyla ilgilenmek için arazinin diğer tarafına gitti. Bir süre sonra pompanın bulunduğu yerden peş peşe silah sesleri geldi. Ayşe Taşdöğen seslerin geldiği tarafa gittiğinde eşini kanlar içinde yerde yatarken buldu. Ayşe Taşdöğen sağlık ekiplerine haber verdi, Buldan Devlet Hastanesi’ne kaldırılmak istenen Veli Taşdöğen yolda yaşamını yitirdi.

İki çocuk babası Taşdöğen’in vücuduna bir şarjör mermi boşaltıldığı tespit edilirken, iki ay önce de benzer bir saldırıya uğradığı açıklandı. İki ay önce genç çiftçinin yine arazisi içindeyken av tüfeğiyle ateş edildiği ve Taşdöğen’in başına isabet eden saçmalarla yaralandığı belirtildi.

ACILI EŞİN FERYADI: “KOCAMIN KATİLİNİ BULUN”
Korkunç cinayetin ardından 5 yıl geçti, ancak Veli Taşdöğen’i öldüren katil hala bulunamadı. Bu süreçte mücadelesini hiç bırakmayan Ayşe Taşdöğen, bu kez de Star TV’de yayınlanan “Gerçeğin Peşinde” adlı programa katıldı.

Programda olay gününü ve yaşananları anlatan Ayşe Taşdöğen, eşini öldürenlerin bulunması için yardım istedi.

Program ekibi de Buldan’a gelerek çekimler ve röportajlar yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı