REKLAMI GEÇ

Hedefler delik deşik

Hedefler delik deşik

Buldan Çağdaş Avcılar ve Atıcılar Derneği’nin organize ettiği “En iyi ben vururum” atış yarışmasını Mehmet Ali Yükünç kazandı.

/ DENİZLİHABER / 30 Mayıs 2008 Cuma, 00:00

BUÇAD (Buldan Çağdaş Avcılar ve Atıcılar Derneği) tarafındanbu sene 6’ncısı düzenlenen atış yarışmalarında, 100 grup atışlara katılırken, toplam 500 atış yapıldı. BUÇAD Başkanı Ramazan Karaca “Atışlarda başarılı olan ilk üçe madalya, TV, fırın, altın verdik. İlk 10 sırayı paylaşanlara çeşitli hediyeler dağıttık” dedi.

Başkan Ramazan Karaca, “Karnaval havasında atış yarışmalarını gerçekleştirdik. Davetliler için sabah saatlerinde çadırlar kurduk, tribünler yaptık. Köfte ve ızgara, çay ocağı kurduk. Tüm davetlilere ikramlar yaptık. Amacımız atış severleri bir araya getirmek, onların yeteneklerini ortaya çıkarmak, başarılı olanları da ödüllendirmekti. Derneğimizin aktiviteleri devam edecek. Önümüzdeki haftalarda Cankurtaran’da yeni bir etkinlikte tekrar üyelerimizi buluşturacağız” dedi. Atışlarda ilk on sırayı şu isimler paylaştı: Mehmet Ali Yükünç, M. Sıtkı Yüce, Mehmet Arslan, Aziz Arslan, Emre Yaman, Hüseyin Yalabıkoğlu, Sami Özyurtlu, Sadık Tunç, Hasan Candaş, Remzi Koç.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı