REKLAMI GEÇ

İmzalar, spor yatırımları için atıldı

İmzalar, spor yatırımları için atıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Buldan’da yapılacak spor yatırımları için Belediye Başkanı Mustafa Şevik ile protokol imzaladı.  Protokol çerçevesinde Buldan’a 13 milyon TL’lik gençlik ve spor yatırımı gerçekleştirilecek. Ayrıca, Buldan Akın Anadolu Lisesi Bahçesi’ne 3 milyon 250 TL’lik Spor Salonu yapılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Mart 2021 Pazartesi, 17:20

Ankara’da düzenlenen Denizli Spor Yatırımları Protokol Törenine, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Denizli Milletvekilleri, Şahin Tin, Nilgün Ök, Cahit Özkan,  Ahmet Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, AK Parti İl Başkanı Yücel  Güngör, MHP İl Başkanı Ziya Gökalp ile Cumhur İttifakı’nın  AK Parti ve MHP’li  ilçe Belediye Başkanları ve ilçe başkanları katıldı.

Denizli Gençlik ve Spor Yatırımları Protokol Töreni’nin Denizli temsilcilerini seslenen Bakan Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Denizli, en güçlü bir şekilde emeğini,  alın terini, üretimini tüm dünyaya ispatlamış bir şehir. Gençleriyle, kadınlarıyla, tüm halkıyla bunu en mükemmel bir şekilde ortaya koyan bir şehir. Ve bu şehrin yarınlara olan gücünde de gençlik ve spor yatırımları çok önemli bir yer tutuyor. Ben Denizli’de gördüğüm birlik, beraberlik, kardeşlik tablosunu özellikle ifade etmek istiyorum. Milletvekilleriyle, büyükşehiriyle,  ilçe belediyeleriyle, teşkilatlarıyla Cumhur İttifakıyla bu tablo inanıyorum ki, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de Türkiye’nin yükselen yıldızı Denizli’yi her alanda olduğu gibi hem gençliği ile hem de sporuyla çok daha farklı noktalara taşıyacak. Protokolümüz, çalışmalarımız, bugünümüz, yarınlarımız için hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Protokol’ün Denizli ve Buldan’a hayırlı olması temennisinde bulunan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Buldan’a toplam 13 Milyon TL’lik gençlik ve spor yatırımı gerçekleştirileceğini açıkladı.

Başkan Şevik,“Denizli Gençlik ve Spor Yatırımları Protokol Töreni’nde, ilçemize kazandırılacak olan gençlik ve spor yatırımları için protokol imzaladık.  Bakanımız Sayın Kasapoğlu’nun Denizli ziyaretinde gündeme aldığımız spor yatırımları ilçemize bir bir kazandırılacak.  Buldan’a,  5 adet sentetik çim yüzeyli futbol sahası,  10 adet basketbol potası, 1 adet Tip Gençlik Merkezi,  doğal çim yüzeyli ilçe stadyumunun sentetik çim yüzeye dönüştürülmesi ve tribününün yenilenmesi,  toprak yüzeyli Yenicekent Futbol Sahası’nın sentetik çim yüzeye dönüştürülmesi ve prefabrik soyunma odası yapılacak. İmza töreninde çalışmaların en kısa zamanda başlayacağının da müjdesini aldık” dedi.

Başkan Şevik, gençlik ve spor yatırımlarının Buldan’a kazandırılmasında emeği geçen başta Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu olmak üzere AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Cahit Özkan, Ahmet Yıldız ve Nilgün Ök ile, Denizli Valisi Ali Fuat Atik’e, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a,  Buldan Kaymakamı Murat Sarı’ya AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör’e, MHP il Başkanı Ziya Gölkalp’e AK Parti İlçe Başkanı Naci Çomuk’a teşekkür etti.

Geçtiğimiz hafta içerisinde, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılan Akın Anadolu Lisesi’nin bahçesindeki Spor Salonu’nun yerine yenisinin yapılması için Spor Toto teşkilat Başkanlığı, Buldan Kaymakamı ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü protokol imzalamıştı. Protokol kapsamında Buldan Akın Anadolu Lisesi Bahçesi’ne 3 milyon 250 TL’lik Spor Salonu kazandırılacak.

Yorumlar

Haso   -  Bağlantı 22 Mart 2021, 19:29

Yaparlar, yaparlar. Kesin yaparlar anca şov yaparlar. Ekonomi kanatlandı, uçtu gitti gördük. Bunu da görürüz

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı