REKLAMI GEÇ

İşte siyasette centilmenlik

İşte siyasette centilmenlik

Buldan DP Belediye Başkan Adayı Mustafa Şevik ile CHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Gülbay, yemekte biraraya geldi. Yanyana öğle yemeği yiyen Şevik ile Gülbay, sohbet edip birbirlerine başarılar dilerken, siyasi centilmenlik örneği sergilediler.

/ DENİZLİHABER / 14 Mart 2014 Cuma, 09:37

30 Mart yerel seçimlerine az bir zaman kala, siyasi rekabet had safhaya ulaştı. Rakipleriyle siyasi mücadele eden adaylar, seçim çalışmaları esnasında zaman zaman ilginç tesadüflerle de karışabiliyor. Tıpkı Buldan’da olduğu gibi.
ŞEVİK-KİMDİR-ANONSU

Buldan’da da tüm hızıyla devam ediyor. Başkanlık yarışı sürdüren adaylar, zaman zaman aynı mekanlarda eş zamanlı olarak çakışabiliyorlar. Bu çakışmanın son örneği, Demokrat Parti adayı Mustafa Şevik ve CHP adayı Mustafa Gülbay arasından yaşandı.
ŞEVİK'İN 17 PROJE-ANONSU

Buldan Belediye Başkanı ve Demokrat Parti adayı Mustafa Şevik ile CHP Buldan adayı Mustafa Gülbay eş zamanlı geldikleri yemekte en iki partinin adayı siyasi centilmenlik örneği  sergilediler.

Seçim çalışmalarının giderek gerginleştiği il ve ilçe çalışmaları, Buldan da dostluk ve barış içinde geçiyor. Adayların köy, belde ve ilçe çalışmalarındaki dostça rekabetin son örneğini Mustafa Şevik ve Mustafa Gülbay sergiledi. Her iki adayın da davetli olduğu yemekte Şevik ve Gülbay aynı masayı paylaştı.

YENİCEKENT-GALERİ-ANONSU

Partililerin de katıldığı öğle yemeği boyunca başbaşa yemek yiyen iki aday, yemek boyunca sohbet edip birbirlerine başarı diledilerken, objektiflere de centilmenlik pozu verdiler.

Yemek sonrası düşüncelerini açıklayan Mustafa Şevik, aslında bu tür fotoğrafların yadırganmaması gerektiğini söyledi. Her adayın Buldan için yarıştığını ve bu yarışta kişisel kazanımların değil, ilçenin kazanmasının önemli olduğunu vurgulayan Mustafa Şevik, bir arada olmanın, gerginliklerle dolu bir Türkiye profilinden etkilenen seçmene “barış mümkün, seçim yarışı düşmanlıkların yarışı değil” şeklinde barış mesajı olacağı için önemli olduğunu belirtti.
BULDAN-SEVİK-KOY-PROJELERİ-ANONSU


Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı