REKLAMI GEÇ

Lösemili çocuklardan Şevik’e ziyaret

Lösemili çocuklardan Şevik’e ziyaret

Buldan’da lösemi hastası çocuklar ve kendini lösemili çocuklara adayan Şenay Çetler, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i ziyaret etti. Lösemiyle mücadele eden çocuklar Buldan Belediye Başkanı Şevik’e kendi yaptıkları resmi hediye etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Haziran 2020 Çarşamba, 08:50

Buldan’da kendini lösemili çocuklara adayan 43 yaşındaki Şenay Çetler, başarılı bir tedavi süreci geçiren Iraz Naz Elçin, Hüseyin Doğa Yılmaz ve Hacer Nisa Elçin ile birlikte Belediye Başkanı Mustafa Şevik’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Hüseyin Doğa Yılmaz kendi yaptığı resmi, Elçin kardeşler ise çiçek vererek, tedavileri sürecinde kendilerine ve ailelerine destek olan Başkan Şevik’e teşekkür ettiler.

Lösemiyle mücadelenin hem maddi hem de manevi olarak zorlu bir süreç olduğunu belirten Şenay Çetler, “ Tedavi süreci, hem çocukların hem de anne ve babaların en çok desteğe ihtiyaç duydukları dönem. 3 yıldan beri, maddi ve manevi desteğe ihtiyaç duyan ailelerin yanında olmaya gayret ediyorum. Lösemi ve kanser tedavisi gören çocuklar ile ailelerine destek olmaya çalışıyorum. Ben yardımseverler ile tedavi gören çocukları buluşturuyorum. Onların ihtiyaçlarının karşılanmasında aracı olmaya çalışıyorum. Çocuklarımızın tedavileri için maddi ve manevi her türlü desteği sağlayan Belediye Başkanımız Mustafa Şevik başta olmak üzere Kaymakamlığımıza ve yardımsever hemşerilerimize teşekkür ederiz” dedi.

Lösemi , kanser gibi ciddi bir hastalığın ağır bir tedavi süreci olduğunu çok iyi bildiğini söyleyen Başkan Şevik, “Belediye olarak her zaman bu çocuklarımızın ve kanser ile mücadele eden ailelerimizin yanında olmaya çalıştık. Çocuklarımızın ve ailelerimizin yüzünü güldürebilmek için yanlarında olmaya devam edeceğiz. Çocuklarımızın ziyareti bizim için en büyük hediye” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı