REKLAMI GEÇ

Marka Buldan için kollar sıvandı

Marka Buldan için kollar sıvandı

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, adaylık sürecinde hazırladığı projeleri hayata geçirmek üzere düğmeye bastı.Gülbay, “Buldan’ı marka yapma” hedefini gerçekleştirmek için yoğun tempoyla çalışacaklarını belirtti.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 29 Mayıs 2014 Perşembe, 11:54

Buldan’da zorlu geçen seçim yarışının kazananı olan CHP’li Başkan Mustafa Gülbay, seçim öncesi verdiği sözleri tutmak için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Doğup büyüdüğü toprakların sorunlarını yakından bildiğini ifade eden Gülbay,bunların çözümüne yönelik projelerini seçim öncesi tek tek paylaştığını söyledi.

BAZI PROJELERE ÖNCELİK
Başkanlık koltuğuna oturmasından kısa bir süre sonra işçi çıkarmalarıyla gündeme gelen ve kendisini “Bu işçiler belediyenin kadrolu personeli değildi” sözleriyle savunan Gülbay, Buldan’ın geleceğine yönelik işlere odaklandıklarını söyledi.

Halkla paylaştığı projelerini hayata geçirmek için kolları sıvadıklarını kaydeden Gülbay, “Tespit ettiğimiz öncelikler doğrultusunda projelerimizi uygulamaya başladık. Temiz bir Buldan için koyduğumuz hedef doğrultusunda çöp ayrıştırma işlemini başlattık. Bunun için 12 yeni personel aldık ve sosyal sorumluluk projesi uygulayan bir firmanın sponsorluğu ile kaynak sorununu çözdük. İleride çöp ayrıştırma konusunda Türkiye’ye örnek bir yerleşim birimi olmayı amaçlıyoruz” dedi.

ÖNEMLİ PROJELERİ VAR
Gülbay, 45 mahalle yaşayan 27 bin 484 kişiye katılımcı belediye anlayışıyla hizmet götüreceklerini, sorunların kent meclislerinde çözüleceğini söyledi. Pazaryeri, otopark, gezici sağlık hizmeti gibi uygulamaları gerçekleştirirken; halkın yönetime katılımı veşeffaf belediyecilik gibi sözlerinide hayata geçireceklerini anlatanGülbay, dokuma ve yayla gölü projelerinin de ilçeye ekonomik katkı sağlayacağını sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı